Hirdetés

2018. június 18., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) KEAN


KEAN
(lelkes újonc)

Jól néz ki. Várom nagyon. :)
Ez a 4K ez micsoda, ez valami One S féle felskálázás vagy hogyan?

Már csak azt kéne kitalálni, hogy 36 óra legyen egy nap és akkor még időm is lenne játszani vele. :(

[ Szerkesztve ]

"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"

(#2) mobal


mobal
(MODERÁTOR)

Várós!

i = 0x5f3759df - ( i >> 1 );

(#3) FefeeX


FefeeX
(PH! nagyúr)

Én bepróbáltam a játékot, mert annyira istenítették, meg sz@rozták a Diablot... Hát, nekem nem nagyon jött be, ráadásul nem túl felhasználóbarát a felülete sem. Persze, így gameplay videókat nézve elég jól néz ki, csak ugye idáig valahogy el is kell jutni, és nincs kedvem egy újabb felületet betanulni... :(
Az a baj, hogy a kor előre haladtával az idő mennyisége csökken, és azt szeretnénk a leghasznosabban eltölteni (mondjuk akkor minek is játszunk :D ), ebbe a bonyolult kezelőfelület és mechanizmus tanulás nekem már nem nagyon fér bele... Ehhez képest pl a Dio3 totál egyszerű. Nekem.

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#4) szami777 válasza FefeeX (#3) üzenetére


szami777
(PH! addikt)

F2P játékhoz képest nagyon korrekt kis játék egyébként, pár éve én is elkezdtem tolni, de mivel nem vagyok időmilliomos, hagytam is, mert nem láttam a játék vélgét sehol, csak a lootolás ment folyamatosan, nem éreztem, hogy haladnék valamerre.
De mivel ez nem az én játékstílusom, valószínűleg velem van a baj.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#5) #20655360 válasza FefeeX (#3) üzenetére


#20655360
(törölt tag)

Azért messze van egy koreai mmo-tól. Régen toltam már, de asszem ilyen 2-3 nap (vagy vmivel több? nem emlékszek...) alatt kényelmesen fellehet húzni egy karit és lehet menni mapezni. Nyilván az elsőnél hosszabb idő, de ha már a 15.-et tolod, minden megy magától. :D Tehát hogy melyik küldi ad skill pontot, hol érdemes farmolni meg ilyenek. Ja meg a legfontosabb, gear/skillezés, hogy gyorsan lelehessen mindent darálni.
A képességfa az amit nem 2 perc kitanulni, de pont ez a legkirályabb része a játéknak. Bármilyen hc rpg fannak instant orgazmus xd.

[ Szerkesztve ]

(#6) rdt89


rdt89
(őstag)

Huhh ez nem az én világom, ettől függetlenül tetszetős. :D

(#7) Nordic válasza FefeeX (#3) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Ebben igazad van, nem épp casual friendly a játék, ezt igenis meg kell tanulni(ha fogalmazhatok így), míg a D3 a casual rétegnek szól, akik csak el akarnak tölteni 1-2 óra farmolással némi szabadidőt. Ez a játék nem erről szól, mert rengeteg időt igényel a mechanikák/itemek/skillek ismerete, de épp ettől lesz jó, ha valaki hajlandó időt áldozni rá. És azt, hogy ezt egy F2P játéktól kapja az ember(nem beszélve a content mennyiségétől), az több mint kiváló.

Azért a tegnapi nagy 3.0.0-ás bejelentésről is lehetne egy hír(10act összesen, egyszeri végigjátszás, nehézségi szintek nélkül, stb).

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#8) szupermacs válasza Nordic (#7) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mintha a D3 fórumban nem a casual farmolós réteget látnám, hanem azt, akik buildeken és itemeken görcsölnek. Sose értettem, hogyan lehet valakinek ennyi ideje játszani.
Bétában kezdtem a PoE-t, de pár hét után feladtam. Rettentő bonyolult volt. Főleg a küldik.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#9) #20655360 válasza szupermacs (#8) üzenetére


#20655360
(törölt tag)

Otthonról kell melózni. Én nem hogy egész nap toltam, még a kezdőknek is segítettem. Gyűjtögettem őket a guildembe. :D Guild stash tele volt unique itemekkel, mindenféle kővel, fegyóval stb. hogy könnyebb legyen a fejlődés. A nagy része max pár napig húzta, de azért volt pár igazán durva kocka is a csapatban, így volt kivel mapezni. :)

(#10) FefeeX válasza szupermacs (#8) üzenetére


FefeeX
(PH! nagyúr)

A fórum egyébként becsapós dolog, mert aki odáig eljut, bármilyen játéknál, az nem a leülök naponta fél órát játszani réteg semmiben sem. Ilyen szempontból azért én is erősebben nyomom a kazsuálnál, csak én "csalok" és nem a saját 200 órámban próbálgatok meg tapasztalok ki, hanem másoktól ellesek dolgokat, és abból a 3-4ből (10-20ból :) ) választom ki a számomra megfelelőbbet :)
Na, akikkel a Dio3-ban összefújt a szél, azok egy nagy részénél ez a szint sincs meg, de ugyanez egyébként igaz bármelyik játékra. Annyi, hogy a bonyolultabbat a kazuárok sokkal hamarabb hagyják ott és utána bottal sem piszkálják (mint én a PoE-t, aminek már a telepítése is ellenszenves volt, a játék beállításait nem is említve; volt olyan szakasza az életemnek, ahol ezek még tetszettek volna, de ez már nem az :) )
Abszolút nem vagyok már célcsoport erre. Ettől mondjuk a játék érdemeit (F2P, jó grafika, videókon marha jól mutat stb) elismerem.

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#11) Nordic válasza szupermacs (#8) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Igen elismerem, hogy maga a játék bonyolult, legalábbis egészen addig, amíg rá nem érzel az alap dolgokra, de olyat még nem hallottam, hogy a questek bonyolultak lennének. a questek 95% egy egy bosskillhez vezet, a többi 5%, meg csak annyi, hogy használj valamilyen quest itemet, amit épp egy bosskillből szerezhetsz meg.

Nem szoktam olvasni a D3 fórumot, szóval arról nem tudok nyilatkozni, mennyire van tele casual gamerekkel vagy nincs tele. Azt hogy a D3 ainkább a casual rétegnek szól, arra értettem, hogy ott sokkal egyszerűbb egy buildet megépíteni, mint itt. Itt 1-1 buildhez sokszor külön tervezés szükséges(merre haladsz a passzív skillfán, milyen skilleket/itemeket/support gemeket/flaskákat fogsz használni). A legjobb, hogy számtalan build létezik a hivatalos fórumon, amik kvázi olyan részletesek, hogy lvl1-től fogják a kezedet, megmondják merre haladj miközben fejlődsz, így azért a dolog jóval egyszerűbb, mint mondjuk 2013-2014-ben, amikor még csak ismerkedtünk a játékkal.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#12) szupermacs válasza Nordic (#11) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is a questek voltak bonyolultak, hanem megtalálni őket. Nem volt egyértelmű a térkép és a csatangolás, hogy merre is kell indulnom. Ilyen szempontból jobban kedvelem, ha a játék fogja a kezem és lineárisabb. Persze a farmolás résznél lehet open-world.
Diablo 2-ben sose raktam össze buildet, mégis annyira jól szórakoztam a palámmal, hogy hihetetlen. Mondjuk ott nem volt szükség egy 8 fős csapatban supportra meg rangedre meg hasonlókra, hogy élvezzük a játékot.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#13) Nordic válasza szupermacs (#12) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Béta óta van azért eltelt kb 4 év, ami alatt került a játékba tutorial is., ráadásul most már a map mutatja is, melyik zónában kell a questet megcsinálni. És a party csak könnyebbé teszi a játékot, de solo-ban is remekül lehet haladni.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#14) szupermacs válasza Nordic (#13) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szívesen tolnám, de amióta megvettem az xboxot, nem ültem gép elé kockulni. Ez már vagy 4 hónapja. :DDD
Ja és nem One-om van.

[ Szerkesztve ]

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.