Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Beújítva .
-
BigBlue69
őstag
Hozzátenném még, hogy 1 kulcsot ad az alap pack és 1 kulcsot ad az extra is.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
alevan
őstag
Pokoli szomszédok....mennyi szép emlék...
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Arcképgyáros
-
bali93
tag
Már csak a Darksiders miatt is megéri.
-
IG-88
tag
Ha valakinek van felesleges működő steam kulcsa szívesen venném. Cserébe, 50Ft-ot tudnék átutalni paypal-on, tudom nem sok, nincs negyed dollár, de hátha..
-
Bunyec
tag
Megvéve! Köszi az infót!
-
Freiherr
őstag
válasz Sanchez638 #11 üzenetére
Akkor miért nem a STEAM-es topikba ír?Vagy aprón feldob egy hírdetést,hogy ennyiért keres kulcsot.
XXX
-
kriszpontaz
veterán
A steam kulcs egyben van.
Az egy dolcsis csomagnak van 1 steam kulcsa (Supreme Commander, Supreme Commander: Forged Alliance, The Guild 2, and Red Faction: Armageddon), majd külön a 6 dolcsis plusz csomagnak még egy (Painkiller: Hell & Damnation, ArcaniA, Darksiders II, and SpellForce 2: Faith in Destiny). Nem szedhető szét. -
IG-88
tag
válasz kriszpontaz #15 üzenetére
Ezt nem tudtam. Már 2x is vettem bundle csomagot, de akkor külön voltak a kulcsok.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz kriszpontaz #17 üzenetére
Volt már ilyen csoportos kulcs korábban is, egy ideje játékoknként adták a kulcsot, de igen, az Origin lehet, hogy visszaállíttatta ezt a rendszert.
Engem egyébként egyedül a Pokoli szomszédok érdekelne, de annyi kijátszatlan játékom van még, hogy most nem adok ki a csomagért semmit."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
kriszpontaz
veterán
válasz Necroman_Mk2 #18 üzenetére
Az külön DRM free tölthető le, nincs Steam kódja, csak egy valamit nem tudok, hogy hányszor? Többször is letölthető vagy csak egyszer és kész? Még nem teszteltem le.
-
FLATRONW
őstag
-
zolee1988
tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest