Új hozzászólás Aktív témák

  • laci666

    senior tag

    Sziasztok!
    Már majdnem 4 hónapja nyüstölöm a mate8-am és azt vettem észre az utóbbi időben hogy egy éjszaka alatt 10%-ot merül. Eddig 1-2 %volt.És így nem is bír ki 3-4 napot.
    Igaz minden be van rajta kapcsolva duál sim aktív ( Wifi,mobil adat,GPS,Bluetooth be van kapcsolva)
    Bluetooth Huawei Watch órám miatt megy.
    Ez azért is érdekes lehet,mert az órán nem tudom beállítani közvetlen wifi kapcsolatot (mióta gyári visszaállítást csináltam rajta) az otthoni hálózatommal, mert egyszerűen nem látja wifimet,mindenkiét látja az enyémet nem)
    Arra gondolok hogy ha az órán is megkapom emailt,időjárást és egyéb dolgokat akkor ez folyamatosan Bluetooth terhelés miatt eszi a telefonomat(2-3m re van a telefon az órától).
    Ha wifire kapcsolódna az óra akkor nem merülne a telom ennyire szerintem.

    A másik dolog hogy lehetséges hogy egy program be van akadva és az eszi az aksit, már rendes újraindítást csináltam nem segített.
    Gyári teljes vissza állítást még nem akarom megcsinálni.

    Tuti hogy az órával van kapcsolatban mert az órámat is nyüstölöm 2 hónapja és ez azóta van amióta gyári vissza állítást csináltam az órán és nem tudok vele az otthoni wifire kapcsolódni.
    Valahogy ráerőszakolom az órámra az otthoni wifimet és meg nézem mi lesz akkor mert ez így zavar hogy ennyire merül a telom.

    ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth

Új hozzászólás Aktív témák