Új hozzászólás Aktív témák

  • Carline

    őstag

    Volt Huawei Mate 8 telefonom. Imádtad, bár nem volt rá már több mint egy éve sem biztonsági frissítés sem semmi más. De -és ez a lényeg- tökéletesen hozta azt a szintet amit elvártam tőle. Fényképezett, navigált, érintéssel fizethettem vele, böngészhettem, játszhattam szóval tette a dolgát. Semmi hátrányát nem éreztem annak, hogy nem volt rá biztonsági frissítés és hogy már nem volt támogatva.
    Most ez a Mate 20 mivel már forgalomban van még ha főverziót nem is kap de másban nem korlátozhatják. Menni fognak a google cuccok is, tehát ugyanolyan jó lesz rajta minden mint most. A frissítéseket úgy várjuk mint a messiást, de azon kívül hogy most is csak megkapjuk a következő havi bizt.frissítést régóta nem történt más, ezt meg kb. a hajunkra kenhetjük. Hangzatos, hogy: Ó, neked még csak xyz verzió van? Enyémen már zxy szóval ez már milyen menő... Közben meg semmi új.
    El nem adnám, de ha másfél év múlva mégis, akkor a következő tulaj ugyanolyan jól tudja majd használni, mint én anno a már nem támogatott Mate 8-amat.
    Az hogy lesz-e következő Huawei telefon vagy azon lehet-e bármi android szerű? Kit érdekel. Most ez a telefonom van, másfél év múlva meg majd ráérek gondolkodni, hogy mi legyen az utód.
    (Ha Tramplinál bekattan valami akkor nemzetbiztonságra hivatkozva kidobhatja az összes kínai telót a googletől, de ha nem tetszik a dél koreaiak szeme állása akkor akár a samsungot is pont ugyanilyen alapon.)

    ˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI

Új hozzászólás Aktív témák