Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkawka
tag
Vissza lehet állítani úgy, hogy nem (feltétlenül) bukod a garit. Persze ha a szerelőnek ki van adva, hogy aznap már sokat vettek át garis hibával, akkor úgyis talál okot, h ne javítsa meg, ha mókoltál, ha nem
Nekem sajna kényszerpálya volt egy fél-téglásítás után, de nem bántam meg, mert a telenoros gyárinál sokkal jobb a mostani Cyanogen ROM-om. Ha elromlik úgyis csájnából rendelek egy másikat, ezt meg olyan akcióban vettem, h nulla forint volt +2 év hűségért cserébe
-**- szarnak, kárnak nincs gazdája -**-
-
Répapüré
tag
Szia!
Azért, mert sokan csinálják, Neked nem feltétlenül kell.
Ha alapvetően elégedett vagy az eredetivel akkor fölösleges.
Én sem változtattam, nekem a gari fontosabb és nem fontos, hogy 2 perccel tovább bírja az aksi ha van konnektor.
Ráadásul ha visszaolvasgatsz voltak akiknél járt némi stresszel ha a változtatás után valami ami addig működött ha átmenetileg is, de utána nem.
Ha elégedetlen vagy az eredetivel akkor érdemes./szerintem/ -
nyisziati
veterán
Szia! Én sem cseréltem a ROMot a gépben, szerintem abszolút felesleges. A gyári-szolgáltatói appok könnyen eltüntethetők a menüből és a RAMot se zabálják. Max. egy pár megányi helyet vesznek el a tárhelyből, na bumm. Ehhez képest a mókoltak gyakran hibaforrások. Olvastam olyan kommentet valahol az első 2.000 közt, hogy valaki visszarakta a gyárit, és szabályosan fellélegzett, annyival stabilabb lett a rendszere.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest