Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz Dr.Anonymus #11717 üzenetére
Igen, kb, 1-2 mm.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
-
Dreamie
őstag
válasz Giovanny #12218 üzenetére
Ezt azért nem mondanám, kolléga szív vele csak, másnak nem nagyon van akksi problémája. Nekem 1 napot simán kibír. Nyilván, ha tv-t nézel rajta, vagy órákat netezel akkor nem fogja bírni egy napot.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz Laca1212 #13378 üzenetére
Semmi extrát nem kell tőle várni, tölti a telefont és nálam lötyögésmentesen tartja. Elégedett vagyok vele. Én speedshopban csalódtam, arra is képtelenek, hogy szóljanak, hogy megérkezett(2 hétig vártam)... Azért is rendeltem Angliából, 3 nap alatt itt volt. Pár embernél olvastam, hogy kopik a telefon hátulja tőle, és ha nincs bedugva az usb kábel akkor lötyög a telefon. kb. ennyi.
-
Dreamie
őstag
Vodásra még nem jött meg!
Valami infot tud erről valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Az egyiket átveszem, ha nincs rá szükséged.
Vagy, ha nem Magyarországon vagy akkor egy linket tudnál adni, hogy hol vetted. Köszönöm előre is!
(#17207) toeki : Vak vagyok, bocs, és köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
No megrendeltem én is, kíváncsi vagyok!
Még valami, lefrissítettem a HTC sync manager-t és megint működik az usb-n keresztüli netmegosztás a laptoppal. Volt másnak is probléma ezzel.
Üdv.: Dreamie
[ Szerkesztve ]
-
-
Dreamie
őstag
válasz kemcso #19593 üzenetére
Nekem nem volt gond anno megtalálni... lehet variáltak rajta...
(#19595) HUTCHDB: Annyiért ajándék, én is pár éve vettem 8 ezer forint körül teljes európát. Nagyon jó cucc.
-
Dreamie
őstag
válasz trémobil #29421 üzenetére
Most az akksira gondolsz, mert nálam már egy éve megvan a teló, és hibátlan!
Nyilván, ha egész nap nyúzod akkor nem fogja kibírni, de nem is fogsz olyan telefont találni, ami ezt kibírja... Keresel egy lyukat a falon és töltöd, esetleg viszel valami hordozható aksit hozzá...Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest