Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
mennyi is az annyi? -
Yutani
nagyúr
Na, akkor most elkezdhetjük eladni a 7900GT-ket, hogy ne bukjunk rajtuk sokat?
Ez rendkívül örvendetes, hogy fossa ki magából az Nvidia (és az Ati is) a régi kártyák újabb verzióit, de ez a használtpiacra elég rossz hatással lehet. Bár hülye az, aki GS árban odaadja a GT-jét...
[Szerkesztve]#tarcsad
-
bolondember
MODERÁTOR
huvaze, ez nem kimondottan nagy zse erte - foleg annak a tukreben, h itt kinn Nemetben tegnap lattam egy PoV 6800 Ultrat (na jo, 2 doboz volt) 199€-ert...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
csudri
őstag
Best buy!
-
PPSH
őstag
igen annyi 225-250 euro kozott mozog az ara,az MSI-e legfokeppen de majd jon az INNO es helyrerak mindenkit az araival
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
bagyulajuve
addikt
nagyon jó ár, nagyon jó teljesítmény
Resistencia eterna
-
t72killer
titán
Anyám... hány vidkari is van most a 76xx - 79xx /Nvidia és 16xx - 19xx /ATI tartományban?
Ha 20 nál kevesebb, akkor megeszem a sapkám...30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ynsane
csendes tag
a magyar kiskerek úgyis rátesznek még + pár ezret...
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Gyerekek, ha hasonló áron jut el kis hazánkba, akkor mi lesz a többi 79xx szériával? Tovább csökkennek az árak?
<< Heimdal >>
-
PPSH
őstag
itt van egy teszt [link] hogy mit is tud a 7900GTO
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
dragonfx
veterán
ha véletlen rányomnak egy 1.2es ramot akkor ott a gtx csak kicsit húzni kell
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
rocket
nagyúr
Szerintem ezek atmatricazott gtx-ek, es nem lesz sok ebbol a kartyabol, kiszorjak a raktarban maradt gtx-ket, msi-n kivul oc.uk arul ilyen kartyakat (jol emlekszem ok 2000 darabot kaptak) 200 fontert sajat nevuk alatt [link].
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem idő kérdése 1-2 hét és megjelenik az inno-tól is kedvező áron
-
L3zl13
nagyúr
Ezt a sz@rkavarást...
Aki hülye, haljon meg!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ennyi lóvéért sztem megéri márcsak azért is,mivel a telesítménykülönbség a GTX-hez viszonyítva csak egy árnyalatnyi.68k az egy nagy nulla egy ilyen karcsiért.
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
ToBeY
nagyúr
Nem tud valaki egy táblázatott ahol le van írva az összes 7900-es széria specifikációja?
Annyi fajta jelent már meg elvesztem benne -
JohnnyX
őstag
Lehet hogy en kovetem rosszul, de a kartyakbol sokkal tobb jon ki, mint a jatekokbol.
Es ha forditva lenne?_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
t72killer
titán
Egyetértek, idén az induló és mobil kategóriát is belevéve min 50 megoldás született, darabonként 1-x implementációban.
Jó játék meg 1-2 (Heroes V rulz, bár kellett neki 2 patch h egyáltalán működjön a multi...)30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
bagyulajuve
addikt
fura, hogy megjelenik egy kárty oemkénr és utána nem sokkal később, már alkatrészként is meg lehet venni ld közelmúltban x1900GT, bár ez nem feltétlenül baj
Resistencia eterna
-
LittleG
tag
g80 szagot erzek.
-
Komplikato
veterán
Úgy tünik, hogy elhalasztják a G80 megjelenését január/februárra, bár még mindíg nem biztos, mert november elején lesz valami NVidia-sajtó-összeröffenés, vagy bejelentik akkor, vagy megmondják, hogy mikor jelentik be. Most olyan 50-50%, hogy még karácsony elött kijön. Az R600 meg valószinüleg február/márciusban jön.
Inkább a 80 mikronos magokra való áttérés előszele ez.
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
AtG
aktív tag
Erre akkor cserélem is majd a 7900GT-t. Nagyon jó árban van.
-
Whaskes
senior tag
egész jó az ára.... lehet bevesárlok egy ilyet
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
macilaci78
nagyúr
Valahogy el kell szippantani a piacot a lopott GS-ek elől...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
joshua7
veterán
MSI NX7900GTO-T2D512E,7900GTO,512MB DDR3,2xDVI 75 964 Ft 3 év
Bandit listájáról. Ennyiért annyira nem jó a 72k-s x1900xt 256 mellett. De várjuk meg az első igazi teszteket +tuningpotenciált.Semper Fi
-
Speed
addikt
Mirmur pl. 68k értt árulja a az Si 7900GTo karit. Hétvégén lesz a HWT-n elvileg átfogó tezt amiben sok új kari benne lesz pl.7900GT,GTO,GS,x1900XT,GT)
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
Speed
addikt
Amúgy nem tom láttátok e mán : [link]
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
Zamery
senior tag
Remélem ma lesz egy ilyenem!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Komplikato
veterán
GF7900GT vs GF7950GT vs GF7900GTO vs X1900XT tesztecske - [link]
Kínai oldal, de a 3DMark eredmények és játéktesztek táblázata egyértelmű.
A 7950GT egy hőcsöves(!) MSI, a 7900GTO szintén MSI, de aktív."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest