Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Hoppá, hoppá, ha hazaértem meg is nézem. Oric, majd jöhet a felirat is.
Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #1 üzenetére
Most értem haza, gondoltam kiteszem a hírt, de hát megelőztek.
Mindegy úgyis elvagyok havazva.
Felirat még nincs, amint lesz linkelem.
Live-Die-Respawn
-
Na ez már valami
Bár amikor azt mondta: Call me Master Chief... olyan dezsamúúúúú érzésem volt
All→M8
-
MasterMark
titán
-
atidzsiforc
őstag
válasz
MasterMark #4 üzenetére
Elozo resz legvegen mar lathato volt 117 a next on forward unto dawnban.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
-
MasterMark
titán
-
atidzsiforc
őstag
válasz
MasterMark #7 üzenetére
Egeszsegedre.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
CocooN-z
őstag
Eskü a hideg ráz tőle!
Faszért nem csinálnak Moziiiiiit belőleeeee!!! Blomkamp is mit lerakott az asztalra anno
[ Szerkesztve ]
BRSZK 9.0 - 2024.06.22-23
-
Blyan
félisten
A sorozat nagyon tuti.
Anno úgy volt, hogy ő rendezi a Halo movie-t, aztán hogy hogy nem, minden addigi arc kifarolt a film mögül. Aztán nem sokkal később elkészült a District 9
Amúgy nem is baj, hogy nem készült el még akkor. Mára jobb technika áll rendelkezésre ehhez, de most már tényleg ideje lenne egy mozinak. Bár lehet sosem lesz belőle semmi.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy hatalmas költségvetésű sorozatot kellene csinálni, és akkor minden lényeges momentumot bele tudnának tenni. A pénz talán még meg is lenne rá, csak hát bukta lenne, mert egyetlen egy csatorna sem rendelné be a sorozatot, mert nem lenne nézettség. Ok vannak Halo fanok, ők valszeg néznék, de nem hiszem hogy mondjuk péntek esténként leülne több millió ember és nézné mondjuk a SyFy-on a Halo következő részét...
Live-Die-Respawn
-
Blyan
félisten
Szerintem pont ezért kellene a film. Elég csak elkezdeni, aztán kiderül kell-e folytatás. Az első anyagilag meghozná a megfelelő bevételt, az biztos, tehát megtérülne (ha a Halo3 300 milliót kaszált az első hétvégén, a film is behozná a maga árát). A többit pedig eldönti a kedves közönség.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megjelent a legújabb Forward Unto Dawn epizód, amit még egy fog követni.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest