Hirdetés
- Borderlands 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
keress egy hozzáértő természetgyógyászt, aki képes rendesen masszírozni.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
veterán
Szia!
Én a helyedben ellátogatnék az Amerikai úti idegsebészetre ezzel a problémával. Ott azért fantasztikus szaktekintélyek vannak, higgy nekem, tapasztalatból beszélek - legyen elég annyi, hogy nem biztos, hogy most itt írogatnánk egymásnak ha nem lettek volna -, bár nem arcidegzsábával kapcsolatosan, de én konzultálnék velük a helyedben.
Üdv. core2
-
greenity
senior tag
-
veterán
-
Tim82
félisten
válasz Neil Watts #3 üzenetére
Szerintem Pécsről azért ez nehezen kivitelezhető.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
greenity
senior tag
Kaposváron lakom, csak Pécsre járok suliba, így Kaposvárra járok orvoshoz is.
Ő a második, egyszer már előjött 3 éve, akkor nagyjából helyrejött, de korántsem volt ilyen vészes. Azóta az eredeti orvos eltűnt a kórházból.BP. sem kivitelezhetetlen, lenne kinél aludni, csak igen, 200 km,az 200 km, ezért gondolkodom rajta.
[ Szerkesztve ]
"Egy mosolynál jobb a több"
-
Tim82
félisten
Ahogy írtad: több száz km utazás - amit nem lehet annyira könnyen megoldani. Tervezni persze mindent lehet, sőt kell.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
Azért ha az embernek az egészségéről van szó, akkor kicsit átértékeli a dolgokat...
Amire azt mondod egyik nap, hogy kivitelezhetetlen, az a következő napon - mikor esetleg beütött a krach - már rögtön nem lesz olyan nehezen kivitelezhető. Meg ilyenkor jut eszembe, hogy egyszer él az ember ezen a világon, akkor azt legalább egészségben tegye ha van rá lehetőség.Szóval megoldható - megint csak tapasztalat - pláne akkor, ha felismeri az ember, hogy mennyit veszíthet.
Üdv. core2
-
Tim82
félisten
válasz Neil Watts #11 üzenetére
Persze, nem kötekedésnek szántam, de talán közelebb (helyben) is van szakértő orvos, aki meg tudná nézni.
-
greenity
senior tag
Megnézni megnézte, már a második ember. Kezeltek már antidepresszánssal, most antiepileptikummal. Szombaton megyek MR-re, ha látnak valamit, amit lehet műteni, akkor műtenek, ha nem, akkor meg 2 évente szedhetem ezt a cuccot, amihez nincs kedvem. Pláne, hogy nőnemű egyed létemre egyszer gyereket is szeretnék, noh terhesen ezt nem nagyon lehet szedni.
-
veterán
Nem véletlenül ajánlottam amit. Ez idegi eredetű gond, arra pedig ott vannak kiváló szakemberek.
Tényleg nem reklámozni akarom, csak a tapasztalataimat írom le, s a tényeket: Egész Magyarországon ez az intézmény a legfelszereltebb, s az orvosok szakmai tudása is kiemelkedő.Nem gondolnám, ugyanis akkor nem lennének ellenőrző kontrolloknál egy napos várakozási idők - értsd: az egész ország ide jön, de ez már egy olyan témába hajlik át, melyet a fórum hasábjain nem kívánnék részletezni...
U.i.: A félreértések elkerülése végett: Tekintve, hogy erre a betegségre nem igazán hatnak a fájdalomcsillapítók, a műtéti út miatt ajánlottam...
(#16) Tim82:
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
A PTE ÁOK-hoz tartozó valamelyik szakklinikán nincsen szakember, aki meg tudna nézni? (Ha jól értem, ezek az eddigi, viszonylag eredménytelen vizsgálatok mind Kaposváron történtek eddig.)
Egyébként arra gondoltál, hogy esetleg a Lokál témák között a Pécs és környéke fórumban rákérdezz, hogy tudnak-e ajánlani jó orvost?
Azért, mert én szeretem off-ba rakni a saját hozzászólásaimat, nem kell az én rossz példámat követni.
core2: a hosszú várakozási idő éppúgy lehet átok is, ezért gondolnám én józan paraszti ésszel, hogy először viszonylag közel kellene megoldást keresni (feltételezem, hogy a PTE ÁOK-hoz tartozó szakklinikákon azért ugyanúgy megvan a szükséges felszereltség, a szaktudás persze más kérdés). De ez csak az én kétfilléresem a témához.
[ Szerkesztve ]
-
greenity
senior tag
Kaposváron december óta kezelnek újra (mondjuk előtte is fájt, csak nem ennyit és nem ennyire az előző kezelés óta), próbálták a gyógyszeres kezelést... ami most is tart. Hullámzik hogy mennyire hat... most épp nagyon nem.
Az orvos nagyon meg akarja szüntetni a fájdalmat. Akart adni még egy gyógyszert, de mivel attól még kábább lennék, így utolsó évben nem mertem bevállalni.Ha más nincs, akkor irány az Amerikai út...
-
Crystalheart
őstag
válasz Neil Watts #11 üzenetére
Hát azért a pénz az pénz... Persze ha van rá, akkor tegye.
Nekem egy éve életemben először kilyukadt a fogam, de az erdei baltás meló miatt nem tudtam elmenni még két hónapig a fogorvoshoz. Amikor elmentem végre a TB-shez, akkor azt mondta, hogy túl sokáig volt lyukas, és elég mélyre kell fúrni. Sebaj, betömte (5000-et kellett volna fizetni, hát azóta is tartozom), de azóta sem bírok ráharapni bal oldalt. Asszem most ezzel együtt kell élnem még jó darabig. Az elején legalább olyan kellemetlen volt, mint maga a lyukas fog, ha nem rosszabb... Mostanra már egészen megszoktam, reflexből nem ott rágok.
-
veterán
válasz Crystalheart #18 üzenetére
Nem állítottam az ellenkezőjét...
Üdv. core2
-
greenity
senior tag
válasz Crystalheart #18 üzenetére
Diákjeggyel, nem IC-vel nem olyan drága... csak amíg itt esetleg találnak valamit, nem akarok menni... most még...
-
greenity
senior tag
-
bambano
titán
válasz Neil Watts #3 üzenetére
sebészetre menni ilyennel elég kőkori ötlet. ezen túlmenően veszélyes is.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Tim82
félisten
Akkor légy szíves, olvasd újra, amit ebben a topikban írtam, majd utána blábláblázz. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest