Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelecar
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 145.
KeleHUN által választott autó: Vulcar Nebula Turbo
Ár: $797,000 (SSASA)
A részvétel szabályai:
3-4 kép a kocsiról, SC nick neved, kocsi neve.Példa:
SC: sc nick neved
Autó: Nebula Turbo
Kép1 (beszúrva nem linkelve)
Kép2 (beszúrva nem linkelve)
Illetve pluszban lehet még 2db kép a kocsiról ha szeretnél.Fontos tudnivalók:
2021.03.14. 20:00-ig lehet nevezni a szépségversenyre. Utána szavazni.
Szavazás: 2021.03.14. 20:01-től, 2021.03.21. 20:00-ig. Utána lezárjuk a szavazást.
Szavazhat bárki, nem csak a nevezők, de nekik kötelező (lenne).
Hajrá![ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
SC: 06ebaaS
Autó: Nebula TurboA népszerűsége miatt egy kötelező kokófehérben is!
Úgysincs épp túl sok autó, nem árt ha van egy plussz
(Amúgy felőlem a jövőben, akinek van rá kedve/ ideje szerintem nyugodtan nevezhet többször is. Döntsétek el)[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #17164 üzenetére
Na de ez nem rally pályára való,ez sípályára van,az a hóágyú az elején.
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #17164 üzenetére
Az első kanyarban beszív egy tehenet ?
(Nyilván tudom mire gondolsz )| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Ace owner
addikt
-
McSico
senior tag
Hogy én mekkorát szakadok rajtatok. Kajak élmény olvasni a topikot.
Jah, és a koko fehér az év színe!
[ Szerkesztve ]
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #17169 üzenetére
Persze meg a végén, alapjáraton jó, krumpliszeletelőnek nem-e ?
-
WolandR
tag
SC: WolandR
Autó: Nebula Turboigaz Wizzz már "megelőzött" ezzel a színsémával, de már nem volt kedvem átfesteni, így marad ez.."
és végre rájöttem h tüntethető el az editorban a keyframe ikonok, elég volt csak a H betűt megnyomni... persze leszámítva a kurva kurzort ..
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
SC: 2sajtburger
Autó: Nebula Turbo
Így volt a garázsban. Nem szépségversenyre való. Amim van, azzal nevezek. Elfogyott a zseton.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz homerhamm #17185 üzenetére
Így nem igazán gurul sehova egyik ilyen autó sem, csak álló helyzetben vannak ennyire leengedve. Fordulni se bírna, mert szétverné a sárvédő ívét a felni/gumi. Egyébként kibírható a dolog nagyon peres gumival/kemény futóművel csak nem szabad ismeretlen úton közlekedni. Az ismerős úton meg úgyis fejből tudod, hogy mit hol kell kikerülni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Daw93
senior tag
válasz Wiz Khalifa #17192 üzenetére
Nem tudom miért, de nem tudok leállni ha ezeket elkezdem nézni akkor is ha nem értek egyet az ilyen jellegű "tuninggal". Maximum 3-4 centit ültetnék a saját autómon, ha ültetni akarnám (de nem akarom).
Mikor anyámat viszem valahova, így is alig tud kiszállni a kocsiból, hogy gyári magasGTA Online: Daweee93
-
Balcsix
senior tag
válasz CactuS #17190 üzenetére
Szerintem ez nem air ride-os, hanem fix, vagy gewinde. Viszont külföldön ilyen magassággal el lehet közlekedni, csak nagyobb figyelmet igényel, illetve ha jól ki van matekozva, akkor még bele sem ér a dobbetétbe a kerék. Annyi, hogy nem szabad (tudod) teljesen kifordítani őket. Igaz hobbiautóról van szó, de én általában sokkal alacsonyabban közlekedem azzal. Amikor még gewindém volt a segédrugót és hátul az állító anyát kiszedve 12 centit ment lejjebb (asszem gyárilag ennyi volt a maximum), és ma is kb olyan magasságban szoktam használni. Ha ismeretlen környékre tévedek, akkor szoktak vicces dolgok történni. Nem árt egy kis út-kátyú ismeret és egész jól használható. Persze mindennapi használatra alkalmatlan lenne. A "melós" verda csak 1,5 centit van ültetve gyárilag, de ott is adódnak néha húzós helyzetek a hosszából eredendően.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Senkinél egy sperdifi??? (Elsőnél...)
Ki kapta a legnagyob camera-track-et? (Másodiknál?tűzoltó))[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Wiz Khalifa
veterán
Szavazok:
WolandR - 2p
Brutality_McSico - 1p
KeleHUN - 1pSmoke some weed nigga!
-
CactuS
Arcképgyáros
Ezek az autók alkalmatlanok közlekedésre, túl azon, hogy mindenbe beleakadnak, nincs megfelelő kormányszöge a legtöbbnek. Idehaza már a vizsgaállomás közelében kilőnek érte, nemhogy a vizsgapadon... A korábban linkelt Volvónak pedig nem sok köze van a fixen negatív dőlésbe hegesztett futóműhöz - hellafail, ami ráadásul nem is japán eredetű, csak ők kattantak rá igazán.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kiskokó
veterán
Attól, hogy az a pár okos kiviszi szikráztatni az alját párszor egy évben, még nem egyenlő azzal, hogy alkalmas közlekedésre
Én Pl sose értettem ezt a stlye-t. Nekem ez se nem szép, se nem mutat jól, és még .ecire használhatatlan is.
Nem vagyunk egyformák ok, de hogy ebben mit lehet szeretni, mikor a kerék úgy áll mint egy gagyi játékautón, a gumiból jó ha 2cm hozzáér az aszfalthoz. Rugózás 0, komfort 0....
Biztos valakinek fétise a nagyonronda nagyondagadt nő is aki főzni se tud meg dugni se de valamiért mégis az a kattanása, hogy neki az kell[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Balcsix #17194 üzenetére
Voltunk mi is úgy Golf találkozón, hogy a körúton folyamatosan szikrát vetett az autó, de úgy volt menő, nem újdonság, csak azok az idők elmúltak számomra. Budapesten és környékén a kis RS Cuppal is pont elég nyűglődés a napi mászkálás.
A linkelt Volvóra rákeresve valóban fix, de van benne csalás: úgy oldották meg, hogy egyedi sárvédő íveket vágtak neki, nemcsak szélesebb, hanem más is az íve (meg kapott egy sor6-os BMW motort is, csak, hogy haladós is legyen ). Plusz a hátsó tengelye egy Mantából jött az első megy egy Ford nem tudom mi hibrid. Szóval ja, közlekedik így lent is, csak darabokra van vágva az eredeti autó és kb. semmi nem típus azonos, csak handmade mókulás (attól még szép a végeredmény). Ez volt az eredeti íve, de itt még építés alatt volt, még a sor6 se volt benne:
Ez pedig az új ív:Azért az szerintem bőven nem általános, hogy ennyire szétkapod az autódat a tuning/ültetés miatt (ugyanaz a volvo), ráadásul többször:
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #17198 üzenetére
Ez onnan is jött egyébként, ha igaz a legenda. Hogy a játékautók kerekeit így meggörbítették, aztán felnőttek a gyerekek ez lett.
Mondjuk inkább elpuhultunk szerintem, a mai autókba már a sportos modelleknél sem csinálnak olyan kemény futóműveket, mint anno. Jó, mondjuk az Renault a Trophy és Trophy Rnél azért már megérkeztek, de annál is az van, hogy daily drivernél kiviszi a veseköved. Viszont legalább üzembiztos és elfordul, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest