Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
Át lehet valahogy nevezni az N7 host nevét stock ROM alatt?
[ Szerkesztve ]
-
-
zola-
őstag
Visszatérve erre a fényerő állítgatós dologra......Megvan a cikk:[link] Visszaraktam a 4.1.2-őt megszünt mindenfajta képernyő háttérvilágítás állítgatás!!! Nagyon gyatra ez a 4.2.1. Most már tudom, hogy a nexus telefonom miért indulgat újra néha.
-
zola-
őstag
Lejárt a szerk. bocsi. Gyorsabb is lett a rendszer....hihetetlen....visszafelé fejlődünk.
-
zola-
őstag
Ha főzött romot teszek ide is kell gapps?
-
ssspr
csendes tag
Ma telepítettem a smooth romot, és mint mindig, előtte factory resetet, utána cache törlést csináltam. A gond csak az, hogy boot után mintha nem törölt volna semmit... szűz rendszert akarnék, de valami láthatatlan cucc elfoglal 8 gigát a gépen. Van erre valami megoldás?
-
őstag
Hogy lehet bármilyen widget-et kitenni a képernyőre?
-
ssspr
csendes tag
válasz Cingáriusz #8557 üzenetére
hosszú érintés a főképernyőn, modulok, és itt kiválasztod. Vagy az alkalmazástárban elgörgetsz a widgetekig, hosszan nyomod amelyiket ki akarod tenni, és kész.
-
Cyrin
addikt
majd számolj be róla
most megint dobálja, tényleg nem tudom, a gyerekekre gyanakszom, vagy hogy ha elér mittudomén 100 riasztást, akkor elhallgat, fogalmam sincs, de nem akarok beletúrni a rendszerbe a mások által ajánlott fotakill-el , mert lusta vagyok újrarendezni az egészet, és image-ből rakni fel az új rom-ot, egyelőre kell a frissítési lehetőség
-
sto1911
veterán
"Auto fenyerőn ha fehér hátterű progit indítok, néha korrigál egyet kettőt, de ha kiveszem autoból meg sem nyikkan" - ez maga a hiba, hisz azonos fenyviszonyoknal nem kellene valtoztatnia A 4.2 valszeg azert csinalta kezzel is, mert frissitve volt, tiszta telepitessel nalam se csinalja.
Es csinalja mas szinu hatterrel, csak nem feltuno.
-
alacka
tag
Sziasztok! Ki szerettem volna próbálni a Quick App Managert, de azt írja: Nincs elég hely ezen a képernyőn. Kiürítettem próbaképpen a Home screent, dettó. Mi lehet ez?
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
fPApi
őstag
Attól még föltelepíti a programot (keresd az appok között). Ez nekem akkor jött elő, amikor a play settingsben ki van pipálva a "Modulok automatikus hozzáadása", mert ekkor ki akarja rakni a főképernyőre a linket. Ha más launchert használsz, észre sem veszed, hogy a gyáriban közben megtelt a főképernyő.
-
fPApi
őstag
Nem nagyon tudlak követni. A baked ROM oldalán jól le van irva minden, a letöltésekkel együtt (ha jól látom, később Te is linkelted az oldalt, tehát ismered).
-
alacka
tag
Köszi, akkor nincs összefüggésben vele, hogy a cache felépítése után az akalmasajnos leállt? 4.2.1
.Lehet, hogy az op frisülés miatt nem működik?
Egyébként azt az appmanagert keresem, amelyikben kiirta, hogy telepített/demo/fizetett verzió.
, ill. keresem amelyikkel telepítési sorrendben is le lehet kérdezni.Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
őstag
-
slayerenkala
tag
Olvastam régebben, hogy sokan keresnek tokot, aki akarna talál ilyet a hardveraprón.
-
sto1911
veterán
válasz slayerenkala #8579 üzenetére
Elso ranezesre olyan, mint a travel cover, az ara is ott van (plusz a kitamasztas es magnes).
Viszont nem ved mindenutt. Mennyire vastag?[ Szerkesztve ]
-
alacka
tag
válasz Cingáriusz #8578 üzenetére
Home képernyő, menüsor házikó fölött karikában 2*3 pötty, felül Alkalmazások, Modulok.
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
roberto02
tag
válasz slayerenkala #8582 üzenetére
Tavasszal jön a Nexus 7.7 Tegra 4-el és ugyanilyen kezdőárral,szerintem váltok arra ti mit szóltok hozzá?
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
fPApi
őstag
Szerintem (javítson ki, aki máshogy érti) azt mondja, hogy a 20130118-asok azok a 4.2-esre valók, ebből van tegra2-es géphez is. Azaz szerintem (ill. szerinte) a 2012.10.29-es a jó a 4.1.2-es nexus 7-hez.
Ezért nehéz úgy bármit mondani, hogy az ember nem ismeri az adott ROM-ot. Én mindig át szoktam olvasni az XDA fórumot, mielőtt felrakok egy számomra új ROM-ot, ha valami nem egyértelmű, akkor kérdezek, szoktak válaszolni. Ennek is van XDA fóruma, szerintem biztos, ami biztos alapon olvasd át (azért is érdemes, mivel kiderülhet, hogy milyen hibái vannak).[ Szerkesztve ]
-
kokler
aktív tag
válasz yossarian14 #4300 üzenetére
Pont, hogy valamelyik zsenit kéri meg a feladatra lekezelés és idézőjelek nélkül
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
lafaty80
addikt
Mivel én kézbevétel után egyből frissítettem 4.2.1-re, és hallva az esetleges negatív jelzőket, valaki gyosan objektíven összefoglalná, hogy mik az általános negatívumok és mik az itt tapasztalt egyéniek:
Eddigiek (melyik-melyik ):
- akksi szívás
- lassabb
- fényerő villogás
- wif-fi (térerő nálam nem valami fényes)Kérdezem mindezt azért, mert szerintetek érdemes visszaállni 4.1.2-re vagy annyira nem?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
leslieke
Jómunkásember
válasz lafaty80 #8589 üzenetére
- akksi szívás
Használattól függően 2-4 napot simán kibír.
- lassabb
passz, nincs viszonyítási alapom.
- fényerő villogás
manuálisra állítva nem villog.
- wif-fi (térerő nálam nem valami fényes)
hibátlanul működikNekem nincs bajom a 4.2.1-el.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ssspr
csendes tag
válasz Cingáriusz #8578 üzenetére
Ezek szerint gyári launchert használsz... Elfelejtettem,ott tényleg nincs. Akkor úgy van,ahogy alacka mondja: menü gomb, modulok, hosszan nyomás.
-
ssspr
csendes tag
Nem tudom, hogy ismeri-e már valaki,de érdemes kipróbálni. Elméletileg megszűnteti a legtöbb lagot a készülékekben. Eleinte én is szkeptikus voltam, de az 1.4-s verzió tényleg működik
-
Skynet258
veterán
-
belavagyokbp
aktív tag
Én használom, és érezhetően gördülékenyebb vele az egész gépezet, de init.d supportos rom kell hozzá (összelehet hozni gyári romra is, custom kernellel).
Amúgy ha valaki nem lenne elégedett a gyári rommal: Dirty AOKP 2.6. Ezt használom már egy hete M-kernel+ a30-al, és nagyon megvagyok vele elégedve, Quadrantal 5500pontom lett ezzel a rommal (gyárival 3600 körül). Van benne 3 fajta UI mód, performance control, ésatöbbi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs