Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelly416
veterán
válasz samu74 #10537 üzenetére
Lehet, hogy romcsere vagy sufni-gsm beszerzési forrás aztán ki tudja minyen előélete van annak a telónak és nem érvényes rá a gdpr.
Illetve el tudom képzelni, hogy van akinek megfelel az a minimális cincogás, ami a felső hangszóróból áthallatszik a mikrofonba és azt rögzíti a teló.
Plusz vegyük hozzá azokat, akik mindig kihangosítva beszélnek a telefont vízszintes állapotban a szájuk vagy fülük elé tartva. El nem tudom képzelni, hogy így használjam, főleg nem utcán sétálva, de egyre többen tolják így. Valószínűleg nekik is vissza jut elég a mikrofonba a hangszóróból. -
jereti
tag
válasz samu74 #10801 üzenetére
Értesítés esetén bekapcsoló aod-n van, kipróbáltam állandón és nem üzemelő aod-n is, tök mindegy neki. Azóta egyébként a vibernél el kezdett működni, hogy a viberben kikapcsoltam az értesítés esetén bekapcsoló képernyőt. De a többi appnál továbbra sem jó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz samu74 #10855 üzenetére
Amikor be van kapcsolva a mobilnet, akkor nagyon merül a telefon. Régebben 1 nap alatt is lehúzta az akksit különösebb használat nélkül és egyértelműen a mobilnet volt.
Azóta ez már javult, de nem akarok belefutni problémákba, hogy reggelre lemerül a teló és nem ébreszt vagy hasonlók.
Ráadásul zsúfolt társasházban lakom, sok a tégla, beton.
Igaz kicsit jobb a helyzet most, de nem kockáztatnék. -
-
kelly416
veterán
válasz samu74 #10930 üzenetére
Teljesen mindegy, a telefon töltés elektronikája nem engedi a túltöltést. Ráköthetsz (persze értelmes körülmények között) többször akkora teljesítményű töltőt is, nem lesz baja. Ha hekkelt szutykot dugsz rá, az más kérdés, de amddig gyári megoldásokkal operálsz, nem szabad baja legyen.
-
-
kelly416
veterán
válasz samu74 #11371 üzenetére
Max 25 fő a tiltólista és csoportot nem lehet beletenni. A csoport létszáma 322 fő, de akik hívhatnak bármikor, ők is vannak vagy 80-an. A többi 242 kolléga relatíve ritkán hív.
Hátha van valakinek valami jól bevált tárcsázója, ami ezt tudja. Erre a másfél hétre feltenném.
Fura, hogy van alapból csoportosítási opció a névjegyekben, de az nem jó szinte semmire.
-
válasz samu74 #11385 üzenetére
Pont a rutinok/módok vannak minden androidos telefonra/tabletre.
Már elég régóta a Google segéd része.Good Lock is van már évek óta, de most lett hivatalosan is elérhető globálisan.
Szóval ezek közül egyik sem újdonság.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
deka10
senior tag
válasz samu74 #11423 üzenetére
De akkor miért csak 120 hz, és miért csak a főképernyőn, és miért nem folyamatosan? Van, hogy órákat elmegy, aztán elkezdi. Mindegy úgy is leadom szervizbe, majd megmondják. Az biztos, hogy frissítés óta vibrál, korábban nem tapasztaltam.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- xDefiant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...