Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz balazs1956 #12153 üzenetére

    Ezért mondtam, hogy várhatsz velem, amíg van hozzá frissítés. Én is kitolom szerintem addig a cserét, utána megy anyámnak fotelből netezős telefonnak, ő úgyse bankol. Én igen, sőt bankkártyaként is használom, nyilván nem fogok biztonsági frissítés nélküli telóval mászkálni, akkor se, ha amúgy ez a bank alkalmazásokra nézve szerintem nem jelent veszélyt.
    De ki hogy érzi. Nekem váltáskor nem opció, hogy az új gyengébb legyen, elsősorban kamera és SoC terén, mivel kell a megszokott minőség és sebesség. Az SD kártya más kérdés, az most sincs a telefonban, száműztem, amikor lecseréltem a 32GB-os A5-öt. A fényképeket mindig mentem, offline pedig már évek óta nem tárolok zenét, ott a Spotify. Az a kevés marad otthonra offline, ami a Spotify-on nincs, max CD-n vagy Bandcamp-en, ezek úgyis többnyire olyan felvételek, amik autóban nem szólnak túl jól (30-40 éves magyar metal demók alapból fos hangzással :) ).
    A55 még nem, de A50, A52 és A52s járt már a kezemben, nem voltak rosszak, de messze nem volt ugyanaz a felhasználói élmény, mint az S20FE, ami azért akárhogy is nézzük, egy magasabb kategóriás telefon, és ez valóban az, mert a sima S20 hardverét kapta, nem úgy, mint az utódmodellek. Értelmes utód, hogy a fejlődés maradjon, akárcsak a felhasználói élmény, ennél a telefonnál csak valamelyik S szériás modell lesz, de engem az S24 sem győzött meg.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák