Hirdetés

2019. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Scholes9


Scholes9
(PH! nagyúr)

Mindegy csak fasza legyen :DDD Bár én megelőlegezem nekik a bizalmat :R :) A Bloodborne az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam :B :K

[ Szerkesztve ]

(#2) kolopele


kolopele
(PH! addikt)

Remélhetőleg olyan játék lesz ahol még a legelvetemültebb fanok is kb. ezerszer újrakezdve lesznek kénytelenek minden egyes sima ellenségen túljutni, plusz alapnak kellene lennie hogy egyáltalán ne lehessen menteni benne :D Vajon akkor is megvédenék majd?

[ Szerkesztve ]

(#3) mike1334 válasza kolopele (#2) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Azt a szerintem jogos érved megértem, hogy esetleg tehetnének bele különböző nehézségi fokokat, vagy adaptív nehézséget, de az kicsit fura, hogy minden ilyen típusú játék híre alá odairkálsz, hogy szerinted miért nem jó...
Egyébként tudtommal a Bloodborneban pont volt adaptív nehézség...

...unless the law provides otherwise.

(#4) Anaren91 válasza mike1334 (#3) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Persze. Adaptívan szoptatott végig a játék 😀 Ennek ellenére kiváló játék, ha ráérez az ember. És legalább megvan az a leírhatatlan elégedettség érzése egy két csata után, hogy na végre, hogy megdöglöttetek már.

(#5) mike1334 válasza Anaren91 (#4) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Volt benne egy "bug", hogy ha sokáig futott a játék, akkor csökkent a nehézség. Amúgy pár játék szokott ilyet csinálni, pl. minél többször kinyuvadsz, annál könnyebb lesz legyőzni az ellent...itt gondolom abból indultak ki, hogy ha órák óta szívsz, akkor segít kicsit.

...unless the law provides otherwise.

(#6) sp8787


sp8787
(őstag)

Jonnek a Ninjakok!

(#7) kolopele válasza mike1334 (#3) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

Igazad van. Viszont ha azt nézem nem a nehézség zavar hanem a szívatás, a sokszor frusztráló harcok, stb. Ott vannak pl. a Far Cry játékok amelyek bizony szintén nem éppen könnyűek, de az ember mégis nekimegy vagy ötvenszer is ugyanannak a csatának, mert érzi hogy ő rontotta el, és csak az adott szakasz elé tesz vissza nem ezer kilométerre onnan ahol meghaltál. Na ez a legnagyobb mocskosság a From Software játékaiban, plusz hogy újra le kell odáig győznöd mindenkit. Ha legalább oda tenne ahol meghaltál semmi baj nem lenne a nehézségi fokával.

(#8) mike1334 válasza kolopele (#7) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

De akkor cska tudomásul kell venni, hogy nem a Te játékod, és továbblépni. Én pl tudom magamról, hogy kikapcsolódni szeretek, azért játszok, így kimaradnak ezek a játékok. Demoban biztosan kipróbálnám, hogy mennyire gáz, de előre nem fizetnék érte. Most sajna lecsúsztam a DS1 tesztjéről. De azt is elfogadom, hogy van akinek bejönnek ezek a játékok, szeretik a kihívást, sikerélményt ad neki, ha meg tudják csinálni azt, amit más felad. Kell is a sikerélmény az életben, az mellékes, hogy hol éred el. Nekem pl bőven elég ami a munkából jön, este csak pihenni akarok :) (nem azt mondom ezzel, hogy aki "kocka", annak máshonnan nincs/nem lehet sikerélménye...egyszerűen van akinek ez IS fontos)

...unless the law provides otherwise.

(#9) kolopele válasza mike1334 (#8) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

Ebben ki is egyezhetünk, számomra is a munka az elsődleges meg a család, a játék inkább csak szórakozás. Az a baj pl. ezzel a DS3 - al hogy nagyon is tetszene maga a stílus, ahogyan a Lords Of The Fallen meg a Bloodborne is pl., csak lenne lehetőség arra is bennük amiket most felvázoltam. Na mindegy, ezek ilyen játékok, van még annyi rajtuk kívül hogy csak győzze kijátszani őket az ember, ezeket meg meghagyom a rajongóknak :)

[ Szerkesztve ]

(#10) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Lassan ki kéne próbálni a Bloodborne-t. :)

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#11) Scholes9 válasza GodGamer5 (#10) üzenetére


Scholes9
(PH! nagyúr)

Sztem ne habozz vele, hatalmas játék. Én nemrég kezdtem el a Dark Soul 3-mal játszani, de ugyanúgy beszippantott, mint a Bloodborne. Nagyon addiktívak :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.