Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
A 12 100 tetszetős, de a kék LED-eket miért kell erőltetni...
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Meza
tag
"Twelve Hundred V3 pedig nem kevesebb, mint öt 120 mm-es szélkerékkel rendelkezik... Ráadásul még felülre is raktak egy 200 mm-est a biztonság kedvéért."
Jó kis szélzaja lehet, amikor bekapcsolják.[ Szerkesztve ]
"Olvashatatlan aláírás"
-
yakuza.tora
addikt
válasz BobChemistry #1 üzenetére
Mert GAMER! Csupa nagybetűvel.
Nekem ezek közül egyik sem jön be...[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
mghltm
addikt
onnan lehet felismerni az igazan pro gamert, hogy nagyon szines a haza
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Day 'n' Nite
tag
Nekem az első kettő tetszik, kellően visszafogott design...
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
kpal
nagyúr
Antec Gaming Case Twelve Hundred V3 szép de az ára horror .
-
Probber
őstag
Az első szódával elmegy, a többi még úgy se.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
caizzz
senior tag
a performance one (első) jó lenne fekete belsővel. a többi kaki.
marakujás kőbányai
-
DEJVID
őstag
Az ilyen menő írást miért kell erőltetni...
-
zz top
tag
Remélem kapható lesz a twelwehundred V3-as itthon 42-44K körül hamarosan. Egyébként most nem emlékszem pontosan, de talán ki lehet kapcsolni rajta a ledeket, egyébként meg ha nem, akkor sem zavarnak, nem szemmagasságban tartanám a gépet otthon. A ventizajtól meg nem kell félni, nem vészes ezeknél a házaknál.
[ Szerkesztve ]
-
Dassler
őstag
Nekem P183 van - jó kis update, fekete belsővel -, de az enyémbe is be lehet pattintani SSD-ket, úgy van a két "fiók" kialakítva, pedig V2.
Amúgy nagyon csendes, legjobb házam, ami volt eddig. Marad is még egy jó darabig.[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Eugene Roe
őstag
Cough... Cough... Aki "csendesített" P180-as sorozatból vásárol, szerintem nem azért teszi, hogy a belsejét nézegesse Egyébként meg így is elég drága (nekem), még csak az kellene, hogy plusz 10-20$-t felszámoljanak a festés miatt is
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Fr3eWar
őstag
Igencsak elférne a V1-es P193-masomban egy 2,5"-os hely SSD-nek. Meg ha lenne rajta kivágás a procinál akkor nem kellett volna szétkapni az egészet most hogy lecseréltem a C12P SE-t....
És még nem is mondtam az ÚSBé hármat
-
Fr3eWar
őstag
Áá megfogadtam hogy a ház+táp+mointor tuti ki fog bírni 3-4évet nálam (monitor<TV> 1,5-2éves/ ház 1,5éves / táp 2éves) Így még van időm a cserére. Ez is olyan hogy nem lehet belőle jól kiszálni. Sz@ré Hú..é eladhatnám a mostanit és vehetnék soksokér egy újat.
- De inkább kiszedem a cókmókot hűtőcsere esetén, néha jólesik úgyis bütykölni.
- Az usb3-ért megerőltetem magam és behajolok a gép mögé.
- Az ssd meg elfér az alaplapi tálcára csavarozva, elvégre hely az van. -
Shim
őstag
-
Srodney
senior tag
szintén a tegnapi házfelhozatal elég rosszul sikerült ez a mai viszont szép lett.a kék ledeket én sem értem,szerintem kifejezetten rossz hatást kelt,nekem inkább zöld vagy piros....
-
Angel1981
veterán
Kedvenc házam a P183, és most átesett egy hasznos ráncfelvarráson!
Remek! -
LW
őstag
Szép és drága kéglik, mindegyiket vinném.
-
hétalvó
addikt
183/193-at lefújhatták volna belül feketére, mint a mini-t, ennyi még bele kellett volna férjen a ráncfelvarrásba... Amúgy nagyon jó kis házak az Antec-ek.
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Oxi
aktív tag
A P183 és elődei a kedvenceim közé tartoznak.
Mínusz egy ok a kötekedésre.
-
Devid_81
félisten
Sok szép kék ledecske...mennyi lehet még azokból raktáron!
Látom már megy az USB 3.0ás őrület ezerrel......
-
tomic
addikt
193 as tetszetős, feketére fujt belsővel.
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, p183 az egyik legjobb ház a piacon, halk ámde jól szellőző témakörben. és élőben is jól néz ki.
mondjuk 1200 is azt mondják meglepően jó hang/teljesítmény szempontból.
Shim: három éve a CM690 volt 16, P182 kb 35-40. szóval sose játszottak egy kategóriában. célcsoport se ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
DEJVID
őstag
válasz BobChemistry #13 üzenetére
Nincs.
-
veterán
Nekem egyik sem tetszik,az ára is elrettentö,Biztosan nem venném meg
duree54
-
törölt tag
Ha lett volna már normális Antec házad akkor tudnád hogy a 200mmm-es fan-nak, (Big Boy) 3 fokozatban állítható a fordulatszáma.
On: végre nem csak a GÉMER sz@arokat tolják
Aki elkölt 30-40K-t gépházra az kibír még egy 10-est jó 12cm-es ventikre, ami nem világít.
A Tri cool-os 12-esek egy kalap sz@r, nem tudom hogy miért építi be még mindig Antec[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...