Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
ahoz képest, hogy már a 09nél olyan ígéreteket hallottam, hogy egy új graf motor lesz és a füvet a közeli képeken nem szőnyegnek fogjuk látni.. de igaz ami igaz itt a fizikán és mondjuk a játékosok életszerűbbé tételén lehetne jokat munkálkodni, arcok, test, pacsizásnál tényleg egymás kezét üssék ne a levegőt mondjuk ez már fizika, jézus megnéztem jobban a képeket és hogy lehetnek 2009ben ilyen texturák egy vadi új játékon
[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
-
mattpaksi
tag
Már nem tudnak semmi újat vinni bele, a 07 óta szinte ugyanaz!
A ROCK örök és elpusztíthatatlan!!!
-
misx
senior tag
válasz
(Darkwood) #15 üzenetére
Hát akkor látnád unokaöcséméknél 2.4-es cerkával és 9600Pro-val, butítva még rondább (a 09 persze). Csoda hogy megy.
Pont emiatt néz ki így. Mert az 5-6 éves gépek is kurva jók (netezni biztosan), minek cseréljük. Aki nem halad a korral, az játszon a 07-tel, max kapjon egy patchet az átigazolásokról. -
(Darkwood)
őstag
Ezek a képek ocsmányok! EA... áhhhh... én már nem is mondok semmit!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
misx
senior tag
A 09 grafikája azért elég pofás lett, végre átléptek DX8-ból 9-be.
Én nem vagyok nagy focis, így ha nem hoz annyi újdonságot, marad a 09. Ráadásul olyan pletykát hallottam, hogy nem lesz magyar szinkron.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
régen volt multi, lanon nyomtuk is fifa '98-'99-2000-el egymás ellen rendesen... ez amúgy kb úgy néz ki, mint a 2001
a közönség még mindig papírból kivágott emberekből áll? vagy vannak pár fős lemodellezett szurkoló-csoportok, akiket időnként megmutatnak randomra, mintha kidolgozott lenne a közönség?
8éve nem fifáztam... (főleg a 0innováció miatt)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mokus1
addikt
Igazából grafika terén itt sok újat nem tudnak mutatni egyelőre.Én utoljára a 2002-esel játszottam,tesóm tolja az összeset.
Fizikát lehetne nagyon bele vinni a játékba.Amúgy multi van ebben a játékban?
-
Ari18
őstag
És még sírnak, hogy sokan warezolnak. Kérem szépen ki akar fizetni egy olyan dologért, ami már 10éve ugyan az.
Egy patch-el meg lehetne oldani hogy a fifa 08-09 is ugyan ez legyen, az átigazolásokon kívül semmi új nincsen benne. -
Nekem za egyik focis játék 19 a másik egy híján 20. De a fifa sorozatban nem csak én nem látom a fejlődést.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
alienpapa
senior tag
6-7 éve a garfika ugyan olyan....
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Ice!?
őstag
Gratulálok.
-
Napfénysüti
nagyúr
Jéé ez nem a FIFA 2000?
Katasztrófa lesz így...Més que un club!
-
euchi
aktív tag
Szerintem egy ilyen játékból fölösleges képeket közzé tenni. A PES-re sem a grafika miatt kattantam rá annak idején. Majd októberben kiderül mit tud fölmutatni a játékmenet terén.
-
Adam86
tag
Elég gyenge lesz szerintem...
Lenovo Thinkad T500
-
Norbi14
senior tag
nem igazán győztek meg....
-
X@b3e
addikt
A képek alapján "same shit, different day"...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ismét néhány darab kép a Fifa 10-ből, ez alkalommal csupán a PC-s változatból.