Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattpaksi
tag
Nem tudnak a 07 óta semmi újat belevinni!
-
Fla$hly
aktív tag
Csak én, aki már 15 éve számítógépet használ, és kb 3x fogott a kezébe gamepadot, az nemkicsit hozzávan szokva már a billhez, lehet hogy gamepad-al így meg úgy lehet figurázni fifában, de nekem nem áll rá a kezem
Egyébként meg, 50ezer az alapgép, + minden játék 15 ezer, ha nem 20. Tehát ha jól számolok ez bk 70ezer hogy fifázhassak normálisan, hát kösz nem, inkább akkor PES
-
orkester
őstag
Visszarakhatnák már a teremfocit a játékba. Nálam az a rész volt a legjobb.
-
Fla$hly
aktív tag
Hát nemtudom, vagy én vagyok ennyire pesszimista, vagy netán vak, de télleg vakuljak meg ha bármi változást látni lehet a 09 és az új 10-es PC-s képek között, talán a HUD-t leszámítva. Nemértem, egyszerűen nemértem, ugyanaz az arcade-os mozgás van már évek óta, és szinte semmi de semmi változás nincs magában a játékban.
Ezek az "új" képek is a Fifa 10-ből... annyira fosul néz ki hogy az már fáj.Tehát idén sem lesz változás sem a grafikában, sem a játékmenetben... remek
Vehetjük meg az új menüt és az orosz bajnokságot fifa 09-be
Évről évre annyi változás van csak amit egy 500mb-os patchel meglehetne oldani, de lehet még túlzok is az 500mb-al...
-
Csabee.
nagyúr
én a pes 09et tettem fel hétvégén, 1óra után letöröltem, nem lehet a rumblepad2-met bekonfigolni rajta, elég gagyi menüt csináltak annak a játéknak! azonban a meccsen ahogy kezdődik stb.. 1-2 jó vonás van benne, de ha a kettőt eggyesítenénk akkor lehetne igazi.. így a PES nekem nagy csalódás volt, mert FIFA-ba bedugom a gamepadot és alapból normálisan kap gomb kiosztást a game pad (nem hiába ezzel is reklámozták) a pes-nél meg sehol semmi.. billel se tudom irányítani normálisan, gamepaddal sem.. tehát nagy csalódás volt nekem a pes, nyomban le is töröltem!
-
mustang_f
csendes tag
Sajnos mostanába a Fifa PC-n szerintem sokkal csúnyább ,mint PS3/Xbox360-on.
Ez van
-
gabi81
tag
hú de sz@rul néz ki. mintha egy psp verziót mutatnának.
én még mindig maradok a pes-nél. -
GrooveHero
addikt
A képek alapján nekem gagyinak tűnik
-
GreenGuy
tag
Ez szvsz gyengébb grafkó,mint a tavalyi
.Jaj,és az a "szépen kidolgozott" közönség...arra már nincs mit mondani.Éljen a PES
!
-
Csabee.
nagyúr
igen, ez szerintem is hangulatos részre sikeredett!
A focipálya nagyságát ami illeti, én arra gondoltam hogyjobbna kilehetne használni a teret, amit írtak is előző cikkekben, hogy 1-1 ellen pl ellehet menni, illetve jobban kihasnzálják az üres területeket, inteligensebbek a védők stb..
-
Enton
addikt
Ha Fifa, akkor már Fifa 98 Road to World Cup.
Ennél hangulatosabb részt még nem sikerült kiadniuk:
Fifa 98 RTWC -
Markoka1993
tag
ÉN eddig sem voltam valami nagy fifa fan, de ha focis játék, akkor ikább már PES
-
Csabee.
nagyúr
Grafikailag nem változott sokat eddig a képek alapján csalódás, gagyinak tűnik, most már csak az irányítás meg a nagyobbb szabad terek izgatnak hogy mennyire lettek jók..
-
Reignman
aktív tag
Talán velem van baj, de semmi különbséget nem fedezek fel a PSP/PS3/X360/PC verziók között, megint a nagyképű felengzős duma, de a lelátós képek nekem inkább egy FIFA Manager szintjére jók.
Arról nem is beszélve, hogy ha valaki játszott a Vampireloodlines, vagy az NBA 2k sorozat egyik tagjával, tudja, mennyire feldob egy játékot a reálisan mozgó ruhák szimulációja, én teljesen elszomorodok, amikor 2009 végén még mindig ilyen csőruhás, műanyagpáncélos embereket látok játékokban. Ha most valahol egy játék nagyot alkothat, az a fizika, jó lenne ezt a sportjátékoknál is viszontlátni, de az EA inkább a hasonló rókabőrökről híresült el. Szégyen.
-
sbiii
csendes tag
Hát hogy néz ki ez a sz.r? Látom megint PES lesz, nekem.
-
mephi666
nagyúr
hát én nem nagyon estem hanyatt tőle... 2000-2001 volt az utolsó, amikkel még játszottam, de nem nagy fejlődést veszek észre így képek alapján... '96 és 2000 között azért volt különbség... azokkal még élvezetesnek találtam a játékot, de megkopott azóta a név rendesen... jah és nem utolsó sorban a 2000-el még p166mmx+voodoo1+32mb sdram konfigon kényelmesen játszottam... gépigények megnőttek azóta és annyival nem lett szebb a játék
-
Markoka1993
tag
Háát nem is tudom
Szerintem PS3/XBOX -on szebbnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nemrégiben kiderült, hogy október másodikától vehetjük kézbe a Fifa 10-et, azóta pedig érkezett néhány látnivaló is, platformonként.
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Redmi Note 13 4G
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen processzort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest