Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
majd meglátjuk
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Ice!?
őstag
válasz
,,no name" #1 üzenetére
Próbáld ki a 09-et. Ugyan az, mint ez lesz.
Amúgy nem tudom, de ha a Dirt 2-vel "egy szinten" emlegetik, lehet, hogy nem lesz rossz.
[ Szerkesztve ]
-
sanadreas
csendes tag
nemsokára kijön a demo xboxra meg ps-re majd meglátjuk milyen de nekem a 09 is nagyon tetszett
-
anulu
félisten
gametrailers kb tele van Fifa 10 videókkal, de no problem
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
Fifa 09 megvan (PS3), és meg kell mondjam, szerintem mind single mind multiban nagyon jó lett.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Kriccs
tag
válasz
,,no name" #1 üzenetére
Kipróbálni ki lehet, de csalódni fog, hidd el. A játék kidolgozottsága olyan szinten nincs, hogy félik videón mutogatni. Két hete ígérik a videókat, képeket, hát azóta egy új nincs. A fórumon már azt találgatják van-e grafikai és marketing részlege az EA-nek.
-
Xirtam
veterán
Dirt2-vel egyetértek!
-
heihachi
addikt
Hát ha képesek voltak az IL-2 Sturmoviknak 9 pontot adni, akkor ezek a pontok semmit nem jelentenek.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Remélem az egyjátékos mód végre játszható lesz
duree54
-
Psychonaut
veterán
A PSP-s értékelések szerintem helytállóak, talán a Soulcaliburnak 8-at adtam volna, de nem biztos. A Dissidia 9, ez egyértelmű.
A FIFÁ-hoz meg annyit fűznék hozzá: ki tudja, az EA mi pénzt fizetett ezért...szigorúan szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Official Playstation Magazine-nek már volt szerencséje kipróbálni a Fifa 10-et, és meglehetősen tetszett nekik.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest