Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Escape from Tarkov
- Jön az új Flappy Bird játék, máris botrány van kialakulóban körülötte
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
- EA Sports WRC '23
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Akár hogy, is én ezt tuti végig tolom. Nem érzem hogy 5 és 5.1 szaga lenne.
De nekem pl. atom jól bejött a Primal is végre egy teljesen új irány és mai napig megállja helyét moddok nélkül is a látvány maxon. Sokszor csak bandukoltam és felfedeztem, imádtam. Elhiszem hogy valakinek egy Far Cryhoz nem illik a Primal téma, de annyira egyértelműen egy az egyben a 3/4 mechanikájára épült, hogy ha meg önálló címként adják ki akkor meg mindenki jönne vele hogy FC klón.
Sztem jó volt ez így nekem nagyon bejött mint írtam és sok más embernek is.[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
nubreed
veterán
Na majd meglátjuk. Én szeretnék a legjobban egy jó kis open world játékot, mostanában kevés jött ilyenekből, de a FarCry 5 bennem nagyon mély nyomokat hagyott negatív értelemben, nehéz lesz azt onnan kiütni. De mondom, meglátjuk.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Chapel
addikt
Tagadhatatlanul a leggyengébb rész. Még az elsőt is szívesebben játszom. a 4. ugyan más volt mint a 3, de látható volt hogy azon kívül hogy kreáltak egy más és kisebb mapot, szintén inkább 3.5 volt nem 4.
Sőt nekem a 2- is klasszik mai napig tátom a szám az erdő és úgy ált a látványon és remek a 2 map, meglepetésként jön. Sokan utálták mint a Primal, de főleg azért mert más. Nem tudom, szerintem egy AC sorozattal szemben sokkal változatosabb (ha rendszerében nem is nagyon) az FC sorozat. Szeretem, hogy néha-néha 19-re húznak lapot én mindnek örültem.
Fene egy van rakat új game, de most meghoztam magnak a kedvet a 2.höz[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Far Cry 6, WRC Rally 9 stb., valami kreatívabb számozással is elláthatnák a futószallagon készülő játékokat.
-
Chapel
addikt
FC 2. rész és FC Primal. Mertek ők el lépni más irányba és nekem mind nagyon bejött. Bármelyik, ezekből a mai napig szép, graffra Primal főleg persze az idő miatt, de a 2. fizikáját meg bármelyik másik rész megirigyelhetné.
Fegyver elhasználódás, fű fizika, rombolás Crysis 1 szintű, ahol ellövöd ott és úgy esik le a növény a száránál, ha üldöznek és bele csapatsz a vad sivatagos fűbe, akkor nyomot hagysz, ezt az üldözőid meglátják és követni kezdik stb...kinek mi, de ezt nem vitatom el.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Arch Linux
- Android szakmai topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Gamer PC - i7 8700/ 32 GB RAM / 512 GB M.2 SSD / RX 6600 XT
- GARIS/PRÉMIUM/GYÖNYÖRŰ Lian Li Galahad 360 SL120 UNI FAN Edition
- GARIS/PRÉMIUM/GYÖNYÖRŰ Lian Li Galahad II Trinity SL-INF 360
- BOMBA ÁR! Dobozos új Hp Envy 17 garanciával! /Intel i-7 1195G7/16GB/1 TB SSD/FHD/GARI
- Dell Latitude E5420 laptop eladó újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen