Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Szívesen megnéznék ebből egy magyar verziót.
Emberünk lelövik, az meg 5 percig káromkodik 1 levegővétellel, szóismétlés nélkül.
-
janos1988
addikt
Mindenkinek mindene megvan a tökéletes élményhez.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Slade92
aktív tag
Tipikus eltúlozott marketing videó!
-
TaS1kaaa
tag
Végre egy reklám ahol nem a konkurenciát fikázzák. Nagyon fain
-
saelin
veterán
Hangulatos reklám, lehetne több ilyen.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
unrealnoise
senior tag
Ki? Hát a hardcore gamer. És a hardcore gamer az biztos vevő.... és elég sokan is vannak szvsz.
Aztán biztos én vagyok retardált, de ha tehetem én is sokat játszom, annyit, amennyit csak lehet.
Ki erre, ki arra bassza el a szabadidejét.
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Madwe
nagyúr
Ez alapján a ps4 vitára tud streamelni neten keresztül? Eddig úgy tudtam h csak akkor megy ha egy wifin vannak - és úgy nem sok értelmét látom, ellenben ha neten keresztül is megy az már más tészta és hosszútávon lehet beficcan egy vita nálam is...
-
-
adio
tag
Tipikus japán videó japánoknak. Biztos láttatok már japán műsorokat vagy reklámokat. Ott minden el van túlozva, kiemelve. Ott ez kell, nincs ezzel a videóval semmi baj, nekem tetszik. Talán amikor 4en ülnek az asztalnál körben Vita-val és játszanak. Az kicsit érdekes.
A fiút a férfitól csak a játékai ára különbözteti meg!
-
szentvik
tag
Faszán összerakott kis vidi, jól mutatja meg a PS lehetőségeit.
(Persze egyet értek az előttem szólokkal, hogy el van nagyolva minden, meg ki az aki egész nap csak gémel...de hát na...az promó mégis csak promó)
Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
gianni85
veterán
Egyik W8-as tv-t elfogadnám a videóból
-
Mister_X
nagyúr
Komoly kis propagandavideó. Szépen be is mutatná a "PlayStation életérzést", de a reakciók kicsit el vannak túlozva. Mondjuk nem nagyon járok Japánban, de nem hinném, hogy olyan sok Vita-val nevetve vergődő lány van arrafele, plusz alapból a játék közbeni viselkedés, stb... Meg persze, pont a japánok fognak Killzone-ozni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mrterminator
aktív tag
ŐŐŐ, hát egész nap játszani
de amúgy jó vidi.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Sony egy videón mutatja meg jelenlegi és hamarosan megjelenő Playstation eszközeit.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest