Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    válasz petipetya #4853 üzenetére

    Ha évről évre nagyobb mennyiség van, és nem baj, ha kicsit keverednek a típusok, akkor vegyél egy öntvény húsdarálót (kb. 3.000Ft). Kislyukú tárcsán (ha más nem, kétszer-háromszor átdarálva) kellő finomságúra lehet aprítani. Mákdarálóval lehet a dolgot tovább finomítani, azzal már a bolti szemcseméretűre lehet porítani.

    A motoros darálók (pl. kávédaráló) felejtősek, vegyvédelmi gúnyában, nem lakott épületben esetleg. :D

    Mellesleg a *bolti* márkás, pirosfehérződ szalagos/díszeshímzéses/anyámtyúkja paprikák köszönő viszonyban sincsenek egy házi (vagy akár kistermelői) előállítású fűszerrel, ami tényleg fűszerként van kezelve, nem ipari termékként. Sokkal pirosabb és ízletesebb pörköltöt tud csinálni kisebb adagból :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák