Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
Tudom, ott van az árnyoldala is, de a technológiai fejlődés nagyon érdekel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#65675776 #12 üzenetére
Az.
Lusta voltam rákeresni.
Nagyon adják, az tény. Nem csodálom, hogy egy tájékozatlan zsurnaliszta megette reggelire.
Úgy tűnik, 2016 a cyberpunk éve lesz. Cyberpunk 2077-re leszek majd még kíváncsi, mert CDPR már kitett magáért RPG fronton a Vajákkal, de úgy emlékszem ezeken kívül jön még 2-3 érdekesebb cím szintén elég erős hátszéllel a témában.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Sarif
Egyébként szerintem hatalmas, és kifejezetten kreatív a kampánya.
-
nubreed
veterán
Szeretnék abban a korban élni, amikor ez a fajta technikai fejlettség, ami pl ebben a játékban is megjelenik, már nem csak fikció, hanem a mindennapok része.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mrhitoshi
veterán
Zseniális!
-
Z10N
veterán
Plakat le, ebay-re fel.
-
Assimilator
őstag
Az oroszok meg nem perelnek?
-
.LnB
titán
Az előző résznek is nagyon jó volt a kampánya. Ez is jó. Meg is érdemli ez a játék. Várom, de örülök, hogy 2016-ban jön. Sűrű ez az év már így is.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A készülő játékról néhány posztert helyeztek ki New York városában.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest