Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
steyer9094
tag
válasz Ceftriaxone #9758 üzenetére
Vegyél fel BBM en és átküldöm :-)
Panasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
Pavlo
aktív tag
válasz Ceftriaxone #9758 üzenetére
Én a 6.14.4-est használom, de elmegy frissebbel is. Azért döntöttem emellett, mert ez a Google Maps van a BlackBerry-ken is futó 4.3-as verziójú androidhoz tervezve.
Lehet válogatni: http://google-maps.en.uptodown.com/android/old
[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
eventus
veterán
LG G3 is snapi 801 es droid.. gyorsabb mint a passport
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
-
sasa134
addikt
Nektek megy a skype? Sem a Passporton,sem a Z10en nem tudunk bejelentkezni. Céges s6-on megy... wtf.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz turbulencia8 #9773 üzenetére
Kiváló...akkor indul a kutatás egy működő skype apk után. Bár nem fűzök hozzá sok reményt..
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz sasa134 #9774 üzenetére
Igen most volt valami nagy frissítés, valami közösségi opciókat integráltak bele (így még kevésbé érdekel valójában). Én csak nemzetközi hívásra használom, olyankor elindítom (szifon). Még a támogatott platformokon belül is eltérő időben jött ki a frissítés, valami akkora nagy frissítés volt ez a közelmúltbeli.
-
depence
tag
Navfree-be hiába van bekapcsolva az autópálya, akkor se veszi használatba. Ugyanezt csinálja más navigációnál. Mi lehet? Köszi!
HP Envy curved 34 AIO, Samsung Galaxy Z fold 3, Panasonic FZ2000, Nikon D3300
-
sasa134
addikt
köszi mindenkinek..
sajnos ez egy újabb érvágás nekem, nagyon fontos a skype..(céges telón valóban frissült - jól át is variálták az eddig elég jól átlátható felületet egy katyvaszra. Minden ikont, szimbólumot újrarajzoltak, semmi sincs ott ahol eddig.. jó sz#r lett sztem..)Avanti Roma
-
atoth
aktív tag
Az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy telefonáláskor (PP SE) nem kapcsol le a kijelző, viszont egy idő után lezár, és megszakítani a hívást csak akkor tudom, ha előbb feloldom. Pár hete használom a telefont, és úgy emlékszem, az elején nem így működött. Újraindítva már volt párszor, de az nem változtatott ezen.
Ismerős valakinek ez a jelenség? -
V B A
aktív tag
Tök vicces, évek óta használom külföldön a GeniusMaps (korábban Mireo) offline térkép appot. Korábban jó ha évente kihoztak egy frissítést, most, hogy kedvezőbb lett a roaming Európában és gondolom mindenki átállt online navira külföldön, egymást érik GeniusMaps frissítések. :-)))))
-
Koczó93
őstag
válasz eventus #9786 üzenetére
Tény hogy komfortosabb a silver de nekem személy szerint az első fekete PP a best. Elöl-hátul jobban tetszik de ugye ízlések és pofonok, különbözünk Pl Keyone annyira nem fogott meg engem de abból szvsz szebb a silver.
Tacto, Bigsee: igen, az "első szériás " pp-re gondolok
-
eventus
veterán
Huuuu de most nagyon grrrrrrrr... most, lakasban, nincs meleg. Felebredetem es tuzforro a telefon nyugiban. 3 restart es csak meleg, semmi nem fut. Meg a telefon alja is izzik. Ilyen forro sosem volt.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nagyúr
Voltunk a Balatonnál egész héten...
Teljesen letaglózott, hogy nem volt elérhető net.
A mobil erőlködött, de a forróságon kívül sokat nem produkált.
Néha néha volt 2G-n BBM szöveges adatforgalom.
Külföldiek is csak meresztették a szemüket, hogy nem hogy képet megosztani, de még netet lesni sem nagyon lehetett.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz eventus #9796 üzenetére
Hát épp be akartam írni, hogy ezek szerint a rontás átment az én telefonomból a tiédbe, de nem, mert egész eddig semmi gond nem volt egy ideje, most délelőtt meg szintén elkezdett melegedni. A készülékfigyelőben megnézve a Rendszer volt az ami pörgette, azon belül nem tudom. Én is csináltam első körben egy restartot, ha ez után is melegszik (még nem forró), akkor kikapcsolom.
Lehet, hogy központilag el lett indítva az nsa backup?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest