Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz Remus389 #1343 üzenetére

    MasterMark is megnézheti milyen a szimmetria amit nem Cupertinoban definiáltak...
    Olyan mellette a X mint Pistike búvártelefonja. Ha tokban van, ha nem.
    Viszont te nem érted ennek az egész iphone jelenségnek a lényegét. :(
    Amivel azt tudod üzenni, hogy "annyi felesleges pénzem van, és akkora ász vagyok, hogy ennyiért teljesen felesleges baromságokat is megengedhessek magamnak" az továbbra sem a Vivo vagy a Huawei vagy a Samsung, hanem az Iphone. Szőrén szőr összehasonlítással csak indulatokat generálsz, mert pragmatikus gondolkodásra kényszeríted az érzelmi (és divat alapján gondolkodó) vásárlókat, akik nem tudván megindokolni saját döntésüket, rád haragszanak, és kiátkoznak a topikból. Ott tartunk, hogy semmi nem szól egy új ájfón mellett, különösen hogy mindenki rém büszke arra, hogy milyen sokáig támogatják a régebbi modelleket is. A tavalyi vagy azelőtti modell is tökéletes.
    Őszintén szólva tényleg semmi értelme itt karatézni, egyikünk sem tudja megváltoztatni a másikat. Másra van szükségünk (identitás* / egy kézi számítógép) és más adja a megoldást. Arra amire kell, a másik termék nem alkalmas. Én egy Iphonetól soha nem kapnám meg amit várok, és ők egy Vivótól csak akkor kapnák meg amit várnak, ha valami celeb elterjesztené és onnantól menő lenne. De szerintem ezt mindenki tudja/érzi. Az meg kifejezetten rosszindulatú dolog, hogy valaki 20 centivel a föld fölött jár, mert épp a napokban aláírt a telenornál 5 év fogházat, és te direkt el akarod venni az örömét. Miért? Kérdem én. :DDD

    * az hogy ötven rugós farmerbe fingok, az pont ez a kategória. A semmi kerül nyolcszor annyiba. Az érzet, hogy "vagyok valaki". Van akit ez mozgat, van akit nem. "Aki megteheti" szoktam olvasni sok helyütt - nem aki megteheti, hanem aki enélkül törpének érzi magát és megteheti.

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák