Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Én várok a Pro max-ra, eddig nem is volt nagyon időm (most sincs) a telefonnal foglalkozni, de ma betévedtem a media markt-ba és a "sima, kék" 12-est, megfogtam, tesztelgettem az MM-ban, kb 15 percig. Pro nem volt kint.
    Amikor megfogtam a készüléket, hát ledöbbentem.
    Komolyan, az egész mobil egy full gagyi játéktelefonnak hat xs és 11 pro mellett. Mondom ezt úgy, hogy nagyon régóta "applegay" vagyok, de ez a "dizájn" 2020-ban, kb röhej kategória. Ezen még az oldalán végig futó 4 4s, 5, se ből visszahozott dízájn is gagyinak tűnik. A rendszer semmivel nem gyorsabb egy xs, vagy 11 pro mellett. Nyilván azok is a mai napig, mint a villám, de azért itt kb ugyanaz van, vagy lehet, mint xs (max) és 11 pro (max) között tavaly.

    A szoftver nincs, illetve nem lehet kész, ezáltal nem tud semmi előnyt felmutatni, hogy érezni lehessen legalább a bionic 12 és 14 közötti különbséget.
    Nálam volt az xs max és a 11 pro max is. Persze, hogy is lehetne különbség, mikor az xs a mai napig néha nekem gyorsabban reagál, mint a 11 pro.

    Mivel évente egyszer lehet cserélni, így minden évben megteszem, de tavaly nem csere lett, mert a pro max szoftvere a mai napig nem jó, helyesen fogalmazva, nem 100%-os, így most sem csere lesz, inkább veszek egy 12 pro max-ot és remélem, hogy arról már "lefolyik" a minőség és a szoftver is oda fog b...ni végre és így az egyik mobil mehet majd az apróra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák