Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Yutani
nagyúr
Ha már Team 17 és felülnézetes akció, akkor inkább az Alien Breedet illett volna megemlíteni.
#tarcsad
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Szóval te olyan vagy aki már egy kép alapján is megvenne egy játékot.
Live-Die-Respawn
-
nrgia
őstag
Ez szörnyű !
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Csatlakozom!
Megláttam a lépet, és a The Walking Dead szöveget, rögtön megő(ö)rültem.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Sirandrish
legenda
Oric én mindjárt kinyírlak. A képen a Telltale féle WD van, én meg rohantam hogy új season vagy kieg vagy mi, erre ez fogad?? Hogy merészeled?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
.LnB
titán
EZ kell!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
gp Zombis mellékágat kap a népszerű The Escapists, amelyet összemosnak a népszerű képregény szériával.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- OTP Bank topic
- Piacon a Galaxy S25 család
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad használt laptopok Áfás számlával, jó áron, 1 év garancia - Nexus Laptop Webáruház
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Gigabyte GA-H77-DS3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Ryzen 7 5700 / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Galaxy S24 Ultra 1TB független
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest