Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus] #27 üzenetére
Nekem az első WD roppant revealing volt. Fél órát "játszottam" vele, gyakorlatilag folyamatosan anyáztam. Aztán egy rageuninstallt követően elkezdtem nézni a youtube-on, és abba sem bírtam hagyni
-
melega
őstag
válasz
Bjørgersson #1 üzenetére
Lehet hogy jövőre is megveszem azt a Batmant PS 4-re, és a legújabb AC is kelleni fog. AC rajongó vagyok. Jelenleg a Batman Arkham Knighttal játszok PS 4-en
-
Amikor az hangzik el, hogy "Telltale játékok", akkor nekem elsősorban az első két Sam & Max szezon ugrik be, másodsorban pedig minden más a Back to the Future előttről. A Walking Deaddel (vagy talán a Jurassic Parkkal) kezdve nem tudom a műveiket játéknak tekinteni, sokkal inkább lightosan interaktív filmek. Helyenként igen magas színvonalú történetmeséléssel (WD S1, WaU), helyenként meg nem.
-
szupermacs
veterán
válasz
[Prolixus] #20 üzenetére
Happy Wheels!
-
Rage47
veterán
válasz
[Prolixus] #20 üzenetére
Igen, ezért is volt felüdülés a Wolf among us
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #20 üzenetére
Ez az, alapötleteket nekik!!!444.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Dilikutya #19 üzenetére
Batmanből van kismilliárd képregény, animációs film, animációs sorozat, játék, és film. Totálisan túlhasznált karakter és lore, bármennyire is szeretem. A Telltale szerintem sokkal jobban tenné, hogy valami olyan világban mesélne el egy sztorit, amit nem rágtak már le tövig, és nincsenek meg a maga csúcszteljesítményei és popkulturális szempontból is mérföldkövei.
Ehelyett mit csinálnak? Batman játékot. Meg MInecraft játékot. Ez mind elpocsékolt erőforrás. Mi lesz a következő? Pókember? Harry Potter? Esetleg Star Wars?
-
Dilikutya
félisten
válasz
[Prolixus] #16 üzenetére
A Batman a Detective Comics-ban indult annak idején, és inkább nyomozós krimi volt, mint akció. Érdekes lenne egy ilyen old-school kalandjáték nyomozással, high tech kütyük nélkül, mondjuk a 30-as, 40-es években. Persze az akkori maszkokkal, karakterekkel.
De a 60-as években vetített sorozat is érdekes alapanyag lehetne:
-
[Prolixus]
addikt
Batmannek aztán rohadt nagy szüksége volt egy Telltale játékra...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Let the hate flow through you.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs #4 üzenetére
Sikeres és jó játékok. Már ez is baj?
-
Találós kérdés: melyik az a franchise, amiből a Telltale még nem csinált sorozatot? Elképesztőek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #1 üzenetére
Na ha ennél is tech gondok lesznek...
-
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs #4 üzenetére
Te nem szeretsz pénzt keresni?
-
szupermacs
veterán
Ojje. JP is egyszeri végigjátszásra volt jó, az max 2-3 óra. Nem ismerem a TWD és a Borderlands játékokat, de gondolom ugyan azon a QTE játék szinten mozoghatnak. TT már mindenből pénzt csinál?
-
Rage47
veterán
ezt meg is vettem
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson #1 üzenetére
TT játékok nem a grafikával hódítanak.
-
Bjørgersson
félisten
Kiadó meg marad a WB? Nagyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kisebb meglepetésként ért sokakat, hogy a híres csapat következő kalandjátéka a bőregér kalandjait dolgozza fel.
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest