- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- League of Legends
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- EA Sports WRC '23
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lemanruss
csendes tag
válasz sosperecek18 #1 üzenetére
Üdv!
Előrendeltem a limited editiont pc-re!
A napokban kipróbálom a bétát,sajnos még nem volt rá időm
Ezen a vason eldöcög sztetek?Nem akarok sok mindent lebutítani így ha szükséges beújítok,de ha nem muszáj,most nem költenék rá pénztMostani gépem:
Intel Core 2 Duo E6750 2.62 GHz
2 gb ram ddr2(800 MHz)
Ati Radeon Hd 2600 XT 512 MB
és egy ezekhez illő MSI alaplap,meg egy 420W-os Chietec táp...Előre is kösz a segítséget!
-
iBlast
aktív tag
Én játszom a bétával...és eggyáltalán nincs sok puskával rohangálás...lehet nálad 1 pisztoly meg 1 izmosabb fegyver és ennyi...a tank egymásnak feszüléssel nemtom mi bajotok van, elvileg olyan lehet a valóságban is...a játék és a hangok eszméletlen jók...pedig ez még csak béta...aki beoltja előbb szerintem próbállja ki nem 1 cod... 10/10
[ Szerkesztve ]
-
G4NXST4
tag
Ilyen nincs még mindig beta kulcsot keresek.
nagyonromlik
-
zolaas
senior tag
nah énis játszom a bétával. Nekem úgy minden 2.3. kör végén meghülyül az egér. egyébként is egy nagy rakás szerencsétlenség, becélozni vkit, mert olyan a célkereszt és az egér közti összhang, mintha gumival rángatnám az egérpad és a monitor közt picit megrántom elszámolok 2-ig, e már húzom is visza mert már emerre mozdul az nmy, nah akkor kész káosz leszen belőle
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
Prof01
veterán
Miért van az, hogy a videóban fejbe lőtte shotgun-nal a katonát és nem halt meg? Hanem csak 2x-ra?
Meg a többi fegyverrel 1óráig kell darálni? Ez nem tűnik túl realisztikusnak...Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
harry
veterán
Hát, én nem ismerem ezt a játékot, de elég gagyinak tűnt az első pár perc alapján... Hogy néz már ki az a tank? Meg rámegy a tankra és akkor belemegy az ágyúcső, ez hogy jött össze? Éles szögletes formák - meg a falak/romok széle, nem tűnik túl nagy számnak. Ha meg egy emberbe belelőnek, az haljon meg, na szaladgáljon már
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Shodan
addikt
Én nem tudom nekem grafban cod még mindig jobban bejön, bár ebből még csak videokat láttam.
Dehogy egy tár kell egy emberbe az vicc.Ami igy átjön és tetszik a hangok.
Bár bf2 is azért hagytam abba régen, mert megy alatta ez a folyamatos hablaty, na attól megőrültem.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
akangels
tag
Hali... Nem értem miért mindenki a COD okohoz hasonlítja... semmi köze a két játék egymáshoz azon kivül h FPS... teljesen más a játék menet meg minden... én is 29. óta játszok vele és igen jó játék de nem hasonlít a COD sorozathoz... ugyan úgy mint BF eggyik része se...... ha jó szervert fogsz ki és nem laggol és még értelmes squad ba is sikerül beállni akkor tényleg jó... de viszont nagyon utálom hogy az attacker team ből mindig 4-5 ember fent a hegyen sniperezik míg a többi próbálkozik de meghalnak mert a sniperesek nem őket fedezik..
-
Matyó83
tag
de minden bizonnyal...
i5-750 / 4gb ram / HD4890...
végül is tényleg...
törölték a hsz-em... L O L ....
ennyit a szólásszabadságról... köszönöm... RESPECT
Ha kérdezel valamit és ÉN válaszolok és nem tetszik vagy nem kell a cuccom, legalább vedd a fáradtságot, hogy visszaírsz, hogy; Bocs, de nem kell!
-
Sicilian
addikt
Nekem bejön, lehet benne hentelni
nothing is true everything is permitted..
-
csabedly
csendes tag
válasz powerslide #20 üzenetére
Grafikában tényleg szép, ha van hozzá géped. A realisztikus fegyverekröl meg anyit hogy 3 lépésröl 1 tár kell bárkibe ami szerintem borzalmas, jó én cod HC-hez vagyok szokva ami a másik véglet de hogy ez sem realisztikus az biztos!! egyedül a tank, heli stb. realisztikus ,de ott meg nincs mihez visszonyitani. Azért valoszinű én is megveszem. A beta kulcsrol meg anyit hogy én 576-ból rendeltem elö, és ingyen kaptam de nem is fizetnék érte!!
-
Csabahun
senior tag
válasz powerslide #20 üzenetére
Engem ami igazán megfogott a játékban azok a hangok,tisztára mint az életben.
Néztem már néhány valós videót amikor az amerikai katonák lőttek,és tényleg olyan volt ott is.
Ami zavar a bétában az a havas pálya,nem szeretem a havas pályákat.
AZ afrikai jobb lett volna. -
powerslide
csendes tag
Én 29-e óta játszok vele és mind grafikailag, mind fizika messze a legjobb a mostani fps játékoknál (cod4, Cod6). A jelenlegi béta pálya nem összetett, A és B pontokat kell bevédeni illetve támadni. Igen szép és realisztikusak a fegyverek illetve a környezet is.
Nagyon frankók a járművek. Én megveszem nagyon jó.Gigabyte X570 Aorus Master, Ryzen 9 3900X, 32 GB DDR4 3200 MHz, Sapphire Vega 56
-
félisten
10K itthon, ha angliából rendeled akkor 8,5 postával.
(#14) adokveszekBP: Akkor inkább vegye meg a CD galaxisnál, azt legalább visszakapja. Egyébként pofa kell a beta kulcs áruláshoz, és a szakmai topikban hirdetéshez is....
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Csabahun
senior tag
válasz sniper elite #2 üzenetére
Én ennyit tudok róla:[link]
-
aram01
nagyúr
mennyiért rendeltétek elő? nekem is kell ez a cucc
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
havast
aktív tag
nekem meg mindig van beta kulcsom hardverapron....
-
fagy53
nagyúr
Na, ezt sem gondoltam volna, hogy a haslövéshez elég egy defibrillátor és mehet minden tovább. Béta demóhoz meg béta demonstrátor kell, egy tár - egy ember. Élőben nagyon nem szeretném, ha ez a srác állna a hátam mögött...
-
félisten
Gondolom nem tűnt fel, hogy amikor elindítod a játékot azzal fogad, hogy:
BETA
"Tudunk a lag problémáról, és dolgozunk rajta"....(#7) Akos96: Ha sokáig húzódik a játék a pálya egy szakaszán, akkor ez szokott történni.
(#8) Encian: Az eddigi összes COD-hoz együtt nem kellett annyi csapatjáték/taktika, mint a BC2-höz kell.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
EczkE
veterán
A kis terrorista.
Amúgy a game elég ígéretes, nekem tetszik.
Asszem mindenféleképpen!
-
Encian
tag
Jól látom, hogy kimarad a zászló huzogatás? enélkül semmivel sem különbözik a COD-tól így csak hentelés az egész.
-
Akos96
senior tag
Hogy bírják ki hogy ne romboljanak? Én fognák egy tankot és letarolnám az egész berendezést a földig.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Zolás
addikt
Hát kipróbálnám milyen
Sajna a béta kulcsokat nem osztogatják csak ugy pedig nem lenne rosszCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
danati
senior tag
Jó lenne már végre kipróbálni hogy milyen, de sehogy sem tudok szerezni beta kulcsot...
-
BalaNce87
addikt
válasz sosperecek18 #1 üzenetére
Hát igen még mindig minmális realitása van az ilyen játékoknak, de azért ez még mindig jobb mint ami cod4-6-ba folyik, itt figyeltek pár részletre is.
-
sniper elite
senior tag
Tudja valaki hogy a Limited Edition csomagban milyen plusz extrák lesznek elérhetők majd? Előrendeltem rá, de egy rohadt leírás sincs, hogy az mitől lesz majd extra csomag! Amúgy a játék nagyon faxa
-
sosperecek18
őstag
Sztem túl nagy a hentelés főleg a házon belül vmint kilövi a puskából az aknát kb két méterre és neki semmi baja vmint a tankok egymásnak való feszülése az elején is elég furcsa dolog sztem...lenne még mit javítani a hasonló játékokon vmint a folyamatos ugra bugra 3 puskával plussz felszereléssel...
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Amazon Kindle
- Videó stream letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Router gondok
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest