Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
Tegnap megint előjött egy bibi. A duplakoppra egyáltalán nem reagált, és a kikapcs gombot is akárhogy nyomkodtam, semmi reakció. Majd egy hívás után kiakadt a készülék. Sötét volt a kijelző, de lehetett látni, hogy világít halványan, valamint a menügombok is világítottak. A hangerő gombokra reagál, mert néha rezgett, gondolom mikor rezgőre nyomkodtam. Pár mp után feléledt minden és ismét működött a duplakopp is és a bekapcs gomb is. Esetleg valakinek ötlete? Vagy találkozott már valaki ilyennel?
Más: összefoglalóban a CM romnál oda van írva a Dolby Atmos letöltése a hang miatt. Már javítva lett a CM egyik frissítésében a hang és a dolbyra már így nincs szükség. Csak megjegyeztem
[ Szerkesztve ]
-
SamiCsillag
senior tag
Látom törölve lett pár hsz-em. Grat!
-
beg
veterán
válasz SamiCsillag #10656 üzenetére
Miután a hardveraprón lehet csak hirdetni, ezen ne csodálkozz
A fórum szabályzata szerint tilos: A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Diabo6
senior tag
válasz ncc1701 #10655 üzenetére
Nem pancser kérdés, mert nem volt. De azért, mert a Cm telepítése előtt és után is volt minden, vagy 3x. És a gomb már előtte se reagált mindig, ezért volt fontos nekem a duplakopp. Valamint itt mástól is olvastam már, hogy van amikor a duplakoppra nem reagál, szóval nem egyedi hibának vélem.
-
Ellia
addikt
válasz SamiCsillag #10665 üzenetére
Elhiszem, hogy valami nem tetszik - az előzményekről lemaradtam csak, beg hozzászólását olvastam - de létezik egy szerkesztés gomb is, nem kell minden mondatnak új hozzászólás.
-
Ellia
addikt
válasz SamiCsillag #10667 üzenetére
Van egy 5 perces szerkesztési limited. Több hozzászólást akkor szoktunk írni egymás után, ha eltérő témában válaszolunk több személynek. Illetve, ha nem a topic témájához kapcsolódik amit írsz akkor menjen off-ba értelemszerűen. Nincs harag.
[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
válasz SamiCsillag #10667 üzenetére
Regisztrált
2013-01-18 14:30, azaz 1188 napja - kvázi-tagwhat?
Amúgy ne keverd össze a 2 "hirdetést" mert nem egy és ugyan az...
-
yozsi007
csendes tag
válasz Diabo6 #10654 üzenetére
csak hangosan gondolkodok, (vagyis megpróbálok….)
Mikor még a gyár rom volt rajta akkor is rosszalkodott a bekapcsoló gomb?
ahogy így írsz róla a gombnak nem hinném hogy sok baja van, szerintem inkább valami progi veszik össze a mostani rommal, persze nem vagyok egy telefon guru, csak átlag felhasználó.üdv.: Én :)
-
SamiCsillag
senior tag
válasz bucihost #10669 üzenetére
Lehet, hogy akkor regisztráltam, de a közelmúltig nem nagyon néztem be ide. Néha-néha. Mostanában kezdtem el ide benézni, mert egyrészt érdekelt, hogy lesz e 6-os droid a P70-re, másrészt van egy másik telóm is, amit ugye nem nevezünk meg és van annak is fóruma és azt is olvasgatom.
-
Ellia
addikt
válasz SamiCsillag #10672 üzenetére
Én azt mondom, hogy 99%, hogy nem lesz "gyári" 6.0 a telefonra. Lehet majd főznek rá, de most őszintén mire nem elég az az 5.1-es CM amit a többség használ?
[ Szerkesztve ]
-
yozsi007
csendes tag
válasz Diabo6 #10674 üzenetére
(szerintem) fizikai gondnál állandó lenne a gond, vagy szabályos időnként térne vissza, de itt random szerű jelenség van, ha jól veszem ki szavaidból, vagyis írásodból.
WD40-es megoldástól én kicsit tartok, én nem mernék wd40 csepegtetni rá, de ha te mered, és Szeged felé jársz meg vagy hívva egy fújásra.
(A duplakopp nekem sem működik mindig, nekem még s139-es van fenn.)remélem mihamarébb megoldódik a gondod,
u.i. várom a fejleményeket az üggyel kapcsolatban.üdv.: Én :)
-
Diabo6
senior tag
válasz yozsi007 #10675 üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy ha szervízbe adom, akkor frissítenek egy szoftvert oszt jóvan. De azt én is meg tudom tenni otthon. illetve mi van akkor, ha factory reset után visszaállítom a jelenlegi mentést? Szerintem akkor a hiba is visszajöhet a mentés visszaállítással együtt.
-
SamiCsillag
senior tag
-
mistar
tag
válasz SamiCsillag #10677 üzenetére
Amióta megjelent a frissítés, azóta csiklandoz. Azonban az itt leírt sok negatív vélemény miatt nem tettem meg. (régebben volt olyan készülék amit még flasheltem is, de már kistem én ebből ... így csak a gyári 5.1 jöhetne szóba nálam)
Megköszönném, ha összefoglalnád milyen pozitív, illetve negatív változások lettek.
Tényleg van-e vagy nincs is értelme.
A frissítés keresőt fagyasztottam, így tulképpen nyugi van, de egy hard reset ráférne már, aztán hátha akkor már ...
Köszi! -
Ellia
addikt
válasz SamiCsillag #10677 üzenetére
A topic leírásában megtalálod, hogyan tudod visszatenni a 4.4.4.-et. De ajánlom, hogy próbáld ki a CM-et.
-
ncc1701
veterán
válasz SamiCsillag #10682 üzenetére
Dupla kopp nálam soxor tripla kopp. Amúgy meg jobb, mint a gyári KK.
Ja, nincs FM rádió.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz SamiCsillag #10682 üzenetére
Jobb is mint a 4.4.4. Hibákat én nem tudnék felsorolni (olyat ami szembetűnő lenne nekem is). Fürge, teszi a dolgát, az egyik legjobb üzemidővel rendelkezik a főzött romok között. Könnyen témázható, ja és OTA, szóval elég gyakran szokták frissíteni.
-
Joacoking
tag
Nálam a legutóbbi frissítés OTA (óta ) van az, hogyha pl Mortal Kombatozok, akkor a dupla kopp nem hajlandó működni, főleg az app futása alatt csinálja ezt, de néha még bezárás után is, ilyenkor csak a resi segít.
Bekapcsológomb nálam jól működik
CM-re pedig megéri váltani, de csak odafigyeléssel és hosszas informálódás után jó nekikezdeni.Honor Magic5 Pro 5G 512GB+12GB - Xiaomi Mi 9T Pro 64GB+6GB
-
Joacoking
tag
válasz Joacoking #10687 üzenetére
Egyébként még nálam az is előfordul, hogy a home gomb csak második megnyomásra lép ki az appból, első nyomásra csak rezzen egyet, más semmit nem csinál (egyébként ez gyári 4.4.4 nél is így volt nálam)
Erre van valami megoldás?
Előre is köszi :pPS: bocsi dupla miatt, lejárt az idő :c
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 5G 512GB+12GB - Xiaomi Mi 9T Pro 64GB+6GB
-
Ellia
addikt
válasz SamiCsillag #10690 üzenetére
Ha Joacoking-nak sikerült úgy, hogy azt mondtuk neki inkább ne nyúljon hozzá gondolom igen (no offense! ). A leírásban megtalálod amit keresel.
-
Diabo6
senior tag
válasz SamiCsillag #10690 üzenetére
Sok utánaolvasás itt az összefoglalóban. Részletesen merülj bele. Utána ha valami nem tiszta, akkor itt kérdezz nyugodtan a fórumon. De ne fordítsd meg a sorrendet, mindenképp olvass, utána kérdezz. Így tuti sikerülni fog.
-
Diabo6
senior tag
Más ROMokról érdeklődnék:
Miui v7, Flyme OS. Használja ezeket valaki? Magyar nyelvűek? Valamint az xposed-t elfogadják?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest