Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
A telefon maga megéri, ha szereted a nagyobb kijelzőt. Gyorsabbnak nem sokkal gyorsabb, legalábbis a szemnek látható szempontból nem. Kamera kicsit jobb és szinte minden egy kicsit jobb.. Havi 10 ezer azért két évnél már 240 ezer pluszba. Neked kell tudni, hogy a pénztárcád bírja-e vagy sem.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Csak idézni tudom magam az iPhone topikból..
"Az első két három napban nem volt bennem az a "hű, de megérte" érzés, de most, hogy már többet használtam és hozzá szoktam ehhez a hatalmas kijelzőhöz egyáltalán nem bánom a váltást. Kamera terén is nagyon tetszik, hogy lehet állítani a rekeszt szóval én azt mondom, hogy amennyiben nem baj a kétkezes használat számodra akkor hajrá."
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Retekcloud #1582 üzenetére
Két évre 42 ezer nem 70. De csak az egy évesen gondolkozom, mert annál tovább úgysem lesz meg az eddigi tapasztalatok alapján. a ami ugye “csak” 35 aminek egy iglass Pro is több ami csak a kijelzőre szól.
-
veterán
válasz GeneraL_XTX #1592 üzenetére
Ilyenem volt X-re annó tényleg elég jó volt bár az sem az igazi érzés. Viszont ezt XS Max-ra még nem találtam...
-
veterán
Ugyan ezt vettem csak teljesen átlátszóba én is. Mondjuk az eredeti szilikon van rajta amióta az megjött, de ez nem zavarja a fóliát rajta elől. Attól féltem, hogy le fogja nyomni, mert ugye jobban rá feszül. Nincs vele ilyen gond?
-
veterán
Vettem most egy 1500 forintos átlátszó noname tokot a Firstphone-ban. Gondolom ez az Ali-s egy dollaros lehet. Hat mivel 0.3 mm-es ezért nagyon jó érzést nyújt fogas terén, de közel annyira sem érzem biztonságosnak, mint amikor a gyári szilikonban volt. Csak kell az a biztosítás szerintem akkor nem fogok felni tőle meg pucéran sem....
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Miért?
A gyári is elég vastag csak ugye az alján a kivágás a gyengéje. Én nem szeretem a vastag tokokat sőt a tokokat alapjában sem, de eddig egy gyári szilikon volt rajta, tegnap óta viszont egy 0.3-as pár százas aminek annyival jobb a fogása. Persze védeni semmit nem véd csak karcok ellen kb...
-
veterán
Hogyha átváltok eSIM-re akkor lesz valami különbség, ha külföldre utazom? Vagy mindenhol elérhető már az eSIM EU-n belül legalább?
-
veterán
válasz MasterMark #1723 üzenetére
Nem, csak gondolom nem mindehol van kiépítve, mint ahogy eddig itt sem volt.... Szóval nem teljesen értem én sem a dolgot mester?
-
veterán
válasz CharlieDrop #1877 üzenetére
Apple4You Debrecen. Én ott vettem.
-
veterán
válasz Ron Swanson #1885 üzenetére
Nekem volt Space Grey és Silver X-em. Mind a kettő szép volt, de a Silver jobban tetszett. Viszont a Xs MAX az arany lett és egy másodperci sem bánom. Szerintem egyáltalán nem nőies, mivel jóval erősebb az árnyalat, mint a 8 esetén volt.
Igaz eddig végig eredeti tokban volt tartva ezáltal csak az alja látszott ki, de ha megérkezik a hátlapi fólia másfél hónap után kiszabadítom Wili-t![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TheBikerider #1937 üzenetére
Szerintem is, én nem adnám másik színért. Na jó az ezüst is ott van, de valamiért a Space annyira nem jön át pedig majdnem egy évig megvolt a X abban a színben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #1939 üzenetére
Senkit nem érdekel, de azért jó tudni alapon nézegetik itt is az emberek.
-
veterán
válasz Ron Swanson #1940 üzenetére
Tok nélkül fogod? Nekem ma jön a hátsó uvegfolia és én is veszem le a tokot végre.
-
veterán
válasz Ron Swanson #1944 üzenetére
X nekem is úgy volt a Max meg eddig tokban, de csak jöjjön meg az a hátsó üveg és végre pucéran használom majd én is!
-
veterán
válasz Ron Swanson #1953 üzenetére
Én is imádom az első perctől. 5S óta akartam arany szint, de csak a Maxal jött össze szeptemberben... Jöhetne már a folia.
-
veterán
Megint toltak a folia érkezésének idején hat a ..... már kivan ezekkel. -.- Biztos nem rendelek újra az xprotectorról...
-
veterán
Megjött ma végre a hátlapi fólia. Elég jónak tűnik a médiába rakattam fel, mert nem akartam elcseszni, ha már ennyit vártam rá. Szóval a kamera helyének a kivágása teljesen jó meg a minőség is az. Persze biztosan kínai gyártmány ez is, de a jobbak közé tartozik.😄 Szóval összeségében szerintem jó lesz, a X-en is ilyen volt és azzal nem volt gond. Mondjuk, ha esik akkor biztosan "gatya", de hátha nem leszek annyira béna. Lényeg a lényeg, lekerült a tok és eszméletlenül jó érzés a "naked" készüléket fogni.
-
veterán
Én 2011 óta Telekom-os vagyok és egy kis városban élek, de sosem tapasztaltam ilyet. A 4G nem volt kiépítve sokáig, de ezen kívül semmi negatívumom nem volt soha bármerre jártam az országban, pedig elég sokat megyek..
-
veterán
válasz TheBikerider #2109 üzenetére
Én a Mate20Pro-t inkább vennem helyette, mint a Note 9. Mondjuk android szóval teljesen kilőve számomra csak testvérem most vett egyet aztán aztán az a kamera tényleg brutális, de a rendszer miatt meg se fordul a váltás a fejembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest