Új hozzászólás Aktív témák

  • #03372544

    törölt tag

    válasz Richie86 #1083 üzenetére

    Igen, a GMail app is megoldás, vagy amit én csináltam, hogy a gmail fiókot beállítottam átirányításra az icloud-os címemre, plusz sikerült végre felvenni a guglis SMTP-t a kimenő levelekhez, hogy a válaszok is a gmail-es identitással menjenek ki. (olvashatod a kínlódásom itt: [link]).
    A többi megszokás kérdése valóban, ez nem is bazmegolás volt, csak pár észrevétel. :)

    (#1082) janes1976:

    Szóval pozitívumok:
    - gördülékeny rendszer (bár a sony z is gördülékeny volt nekem, de ez jobban)
    - gesztusok, oda-vissza lépkedés jobbra-balra suhintással, böngészőben ha felül tapicskolsz felugrik az oldal tetejére, alulról felhúzható gyorskapcsolók, az ikonos képernyőn középtájon lefelé suhintásra bejön a keresés
    - a diktálás KIBxxxxTT jó! ez mindent megért, az írásjeleket is jól szúrja be ha kimondod pl "vessző", "felkiáltójel".
    - Siri is ügyes, gyorsabban megoldom vele, pl. a mobilnet kikapcsolást, nem kell a menüben mászkálni, csak mondom neki, hogy "turn off mobile data". Sok egyébre is jól használható, bár az én angolomat kicsit nehezen érti szegény, de ez nem az ő hibája :) Ha a saját nevjegyemnél beállítom neki, hogy melyik névjegy a feleségem, akkor onnantól kezdve működik a "call my wife-s mobile" utasítás pl.

    szerk:
    - a kamera szerintem nagyon jó
    - kellemes meglepetés számomra, hogy az iphone-t is ki lehet kötni tv-re hdmi-n (igaz egy méregdrága adapter kell hozzá, de eddig azt hittem ez egyáltalán nem lehetséges, a sony-n gyakran használom az usb->hdmi kimenetet)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák