Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somansky
aktív tag
válasz #27813376 #4545 üzenetére
Köszi. Ezeket megrendeltem.
A üveg fólia bevélt neked? Ha igen rendelek belőle, vagy van neked is?www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Nincs valakinek elfekvőben nilkin vagy jobb minőségü üveg fóliája? Elég sok dő míg ebayről megjön..addig meg olyan kényelmetlen a nyári fólia.
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Hásznál valamelyikőtök külső camera app ot? Mit ajánlotok?
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Na kérem sok utánájárás és próba után megvettem a Pro Cam3-at. Minden mellette szól. A camera+ és a Pro Camera 9 volt harcban, de mindegyikben volt valami hiányosság vagy kényelmetlenség, persze volt amiben pozitív is akadt, de végül a PC3 lett. Mivel én alapjában sokat fotózók mobillal (Fotózásból élek, de akkor probi Canon eszközöket nyüstölök) hobbi szinten, így nem mind1 milyen app van a mobilomon.
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Tévedsz. Sok szempontból a Sony Xperia telefonok a legjobb droidos mobilok. E volt nekem jo pár évig. Nem csicsáz színben mindent mint a Samsung. Hidd el sok tesztet lőttem és sokat használtam. Nem ezért cseréltem le a Xperiámat. Egyrészt OSX-re váltottam teljesen és fontos volt a stabilitás mobilban is. Sajnos a droid support közel sem olyan mint az ios és már tudom mennyivel gyorsabb is. Szerettem a sonyt, jo volt vele fotózni,de a z5 nagy nekem, a z5 compact meg nem hoz előrelépést se a z1-hez (ez volt nekem) se a z3 hoz képest. A z1 c meg fém volt, igényes a többi már müanyag. Megvehettem volna a sima IP6-ot s, de a 2GB Ram még jol jön előreláthatólag a 64GB tárhellyel együtt. Droidon meg kényes a külső SD (sd és trásai eleve nem a lemegbízathatóbb memóriák a CF el szemben). Volt, hogy betojt a legjobb kártya is, hiába bővíthető, így ez is egy rossz pont. Amúgy, ha értenél a fotózáshoz csöppet, akkor igen is a Pro Camban mindtent belehet állítani, hogy megfelelő képet kapj, csak tudni kell a megfelelő iso és zárídős és wb egyensúlyt, szinte utómunka sem kell A rekeszérték, ami egedül minden mobilon állandó (egyenlőre) sajnos..
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Megjött a rendelt bör tokom és nagyon elégedett vagyok vele. Minőségi darab.
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Miért van az,hogy bérmit veszek az app storeban levon 1.99 Eurot, majd másnap a program árát is?
Bár, ha jol látom a számlakivonaton csak a program ára van feltüntetve..vagy tévedek?www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Hásznál valamelyikőtök diktafon alkalmazást? Melyiket lenne jo?
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
válasz tylerddd #5383 üzenetére
ohhh..tényleg, van az is, nem is vettem észre. Ez tud felvenni telefon beszélgetést is? Esetleg widgetre kitehető?
Más: megjött a 700 Ft-os tok, amit fentebb ajánlottatok. Szuper. Vékony és szép. Ezért az árért főnyeremény, sőt még egy üvegfóliát is adtak ajándékba
[ Szerkesztve ]
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Ma frissítettem az outlook-ot, erre nem akar belépni a levelezőbe. kiirja folyton Error: SSL Check Failed
Eddig müködik. Másnak jó? müxik?www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Még mindig outlook mail vita a fejemben....
Mailt újra elővettem, ez szépen fogad és küld is emailokat. Itt alapesetben beállítja a 993 SSL portot, mint a mail is (holott a szolgáltató a 110-es SSL portot adja meg nekem). Kimenőnek itt jo az 587, de az outlookba már nem. Érdekes.... Outloook help válaszol, sajnos nem támogatja a pop klienst. Most ez nem értem...
Mail is jo lenne, de ott meg nem kapom meg egyből a leveleket PUSH szerűen, mint az outlookba és a gmailban.
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Régebben ajánlott itt valaki átlátszó vékony, de kemény tokot (New Matte Ultra-thin Hard PC Shockproof Cover Case For Apple iPhone 6 S Plus) 740Ft ért az ebay-ről, amiből vettem is. Sajnos már nem kapható ez a fajta, csak aminek alul nem zárt a csatlakozóknál és nem körbe körbe védi. Az anyagai is nagyon jo volt, nem túl merev, de mégis strapabíró. Van esetleg valakinek ötlete, hogy ez a típus van e valamerre?
www.somansky.com
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest