Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryuu
tag
Ingyenes, ráadásul jó cuccnak ígérkezik, a coop miatt mindenképp letöltöm.
-
SenorGrande
senior tag
Nem nagyon szeretem az ilyen fajta játékokat, de kipróbálom, nem veszthetek semmit. . . És még a végén meg is szerethetem ezt a műfajt. . .
Itt egy lista az ingyenes Steam játékokról és mod-okról.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Nagyon jól hangzik, mert lesz benne coop. Ráadásul igen jó áron van.
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
ricsy888
senior tag
Szuper, lehet menni coopba ismerősökkel. Jól hangzik.
Biztosan kipróbálom.[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
Nekem tetszik és kis fogom próbálni, csak annyi bajom hogy pont olyan gépem van mint a minimum követelmény
You'll Never Walk Alone
-
törölt tag
válasz
marked one94 #6 üzenetére
a source motor nagyon jól optimalizált, fullhd-ba lehet hl2-zni egy integrál hd 3200as vga-val. ati kártyákat nagyon szereti, de nvidián sem megy rosszul. szóval ettől ne parázz.
-
Ptech
őstag
Na ez jól néz ki, az ára is bejövős
-
macman507
aktív tag
Ezaz, újabb Valve siker érkezik! ;P
Nemrég játszottam végig egy hasonló, de nem ingyenes játékot, szóval lehet unni fogom majd ezt kicsit, de mivel teljesen ingyenes, van benne coop, és egyebek, tuti kedvenc lesz!
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
Viktor77
félisten
Szinte pont úgy néz ki, mint az új Alien Breed. Ráadásul az is megy coopban a Steamen keresztül.
[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station…
-
Scale
őstag
zsír, ezt én is ki fogom próbálni, remélem jó lesz majd a coop része
-
Narxis
nagyúr
Nagyon rendes ez a Valve, jól néz ki a játék, co-op, ingyenes... mi kell még?
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
tsii_H
tag
draga :S
-
AxBattler
félisten
A régi beat'em up stílusú anyagokat is a coop miatt szerettem elsősorban + a L4D-t is ezért kedvelem.
Bejövős cucc! Csak érkezne már az új gépem..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
laci1128
tag
válasz
SenorGrande #3 üzenetére
Azért a legtöbbhöz nem árt egy Source SDK, ami minimum HL2 megvételét igényli (mondjuk az Orange Box kellemes áron beszerezhető, tehát végtére is nem egy hatalmas probléma -- anno a HL Generation csomagot is drágábban szereztem be
).
"But at least the code looked good, which is the main thing."
-
HS 2142
őstag
Gyanús, hogy semmi mikrotranzakció, havidíj, fizetős DLC nincs még a dologban.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
AXisBOLD
addikt
visszalopta magát a valve a szívembe.
coop, jó grafika, mindezt ingyen
.
Aurea mediocritas
-
balcsy
aktív tag
Nah zsír, Jövő héten úgyis megyek házilanra nah majd ott leteszteljük coopos játékélményt
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
dbius
veterán
Kipróbáljuk, aztán meglátjuk.
-
Thome
addikt
Mivel tök ingyenes, így amennyiben bárki fikázni fogja, teljesen jogtalanul teszi. Vagy pedig csinálja meg jobbra.
-
Esmein
nagyúr
Oooh! Incubation klon! Viszont nincs almara. bummer
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
gery dee
aktív tag
Ajándék ingyen tok nincs hozzá?
Hát így nem is tudom
Ráfogok próbálni az biztos.
Abban a pillanatban aláírás.
-
Fortissimus
őstag
"This game will unlock in approximately 2 days and 5 hours"
Mar alig varjuk!''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
AXisBOLD
addikt
-
cskamacska
addikt
Én speciel kapásból arra gondoltam, hogy a Team 17-et nagyon kényelmetlenül érintheti ez a döntés, mivel csak Steam-en forgalmazzák az Impact-t(konzolok mellett persze), de ezután a kutya sem fogja megvenni 3500 forintért, ha hasonló élményt kaphat ingyen.
Shadowgrounds-okat már nem érinti annyira, azok lefutották a köreiket, Gree: Black Border meg olyan lett amilyen, nem kár érte.
Ollie: az ellen nem véd.
Demo alapján abszolút nincs semmi különleges az Alien Breed-ben(a tűrhető grafika mellett), nem kell túl nagy dobásnak lennie az Alien Swarm-nak, hogy meglője az eladásait.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Ren Hoek
veterán
Ha jólértem, leszedem ezt a steam izét a gépemre, meg a gammát, és játszok a cimbikkel coopban? Full ingyen? (nemvagyok egy nagy hc gamer, sosem volt steam-em)
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Nem biztos hogy müködni fog a coop ez a játék beépitett keresőjén múlik. Ha van belső kereső és tudsz bent a haverokra keresni akkor nyert és tudsz. Ha steames barátlistához tudsz csak csatlakozni akkor bukó ugyanis a barátlista müködéséhez kötelező egy "megvásárolt" játék.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
laci1128
tag
Wow, ez a barátlistás megszorítás új dolog számomra. Igaz regisztrált játék nélkül még nem próbáltam a Steam-et (régebben csak a Counter-Strike miatt voltam "érdekelt" a használatában, ahhoz meg ugye rögtön be is kellett regisztrálnom a HL pakkot) így nem tudtam ilyenféle korlátozásokról... idáig.
Igen így bajos lehet a dolog, ha tényleg a "friend" lista alapján megy a keresés (márpedig ez a jellemző Steam-es játékok esetén a szerverkeresőben).
Persze még mindig ott a jó öreg connect konzol parancs a Source motorban is, a többit pedig le lehet tárgyalni más IM kliensek segítségével."But at least the code looked good, which is the main thing."
-
ProEvoFan
nagyúr
szuper, már betettem a kívánságlistámba
ingyen van, ezért (is) szeretjük a Steamet -
Sicilian
addikt
Kötelező darab lesz és barátságos az ára
nothing is true everything is permitted..
-
Scholes9
nagyúr
Steam és Valve ftw, nem véletlenül vannak a legnagyobbak között
-
Dyingsoul
veterán
Nekem tetszik a játék, főleg az ára!
Ha kijön letöltöm és a ph-sokkal toljuk majd coopban
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
-
iBlast
aktív tag
jó lesz ez szerintem
-
rolkaDb
aktív tag
Nem tűnik rossz játéknak.
-
Thome
addikt
Valaki jönne majd kiprószálni, és 1-2 kört tologatni vele?
-
válasz
SenorGrande #3 üzenetére
Örök hála, nem is tudtam, hogy a trackmania ingyenes.
Friss Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu/banggood-kuponok/
-
CsiguszMaxim
senior tag
A kívánságlista mire jó steamen?
Best teaparty evaaaaaaaaa!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Július 19-én jelenik meg a Valve lövöldözős játéka, az Alien Swarm. A kizárólag csak Steam-en, PC-re beszerezhető játék teljesen ingyenes lesz.
- iPad PRO 11 128GB 3rd Wifi+cellular (MHW53HC/A) + egyebek (opció!)
- -50% HP ENVY x360 15:i7 1165G7,32GB,1TB SSD,15.6" 4K UHD OLED Touch,400nit,100%DCI-P3,GeForce MX450
- Gamer PC! 5600X RTX 3060 16 GB Ram X570 Beszámítás OK!
- ZOTAC GAMING RTX 3090 Trinity OC 24GB (ZT-A30900J-10P) - eladó!
- Eladó HyperX Quadcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest