Új hozzászólás Aktív témák

  • ufo13

    tag

    válasz baalco #2874 üzenetére

    Szerintem a hálózat eldobás egyik fő okaként az MTK kínai 6577-es 6575 processzorra gyanakszom.
    Nekem eddig összesen 3 Myaudio Series 5 és 5+ készülékem volt. Mind a szervizben kötött ki hálózat eldobálás végett, és érdekes módon egyiket sem tudták megjavítani 30 nap alatt. Most az új 992D-ben is ezt a procit látom és tervezem megvenni, de már előre félek.
    Kis kitérőre volt 993d-m is (az egy kicsit lassú volt), ami az első olyan okos dual simes telóm volt, ami nem dobta el a hálózatot. Komolyan...egyszerűen most már nem tudom melyiket vegyem...nekem jogos elvárásom, hogy legalább telefonálni és sms-t írni lehessen vele...de hogy ennyi vacak dual simes készülék között egy normális nincs... :(
    kezdek teljesen kiábrándulni ebből is. :( és ismét két telefonnal fogok járni.

    Egyébként most Nokia X2-02 dual SIM-es készüléket használom, az olyan, mint az atomóra. Hálózat eldobás közelében sem jár, folyamatosan maxon van a hangerő és a térerő is. Pl. m5 autópálya alatt ez soha meg nem szakadt volna. Csakhát nem valami "okostelefon". Fura! Ez olyan, mint régen a japánok lesték el az autógyártást az USA-tól, a finnek meg a dual simet a kínaiaktól. Végülis, nem szégyen...ha jobb :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák