2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) XuChi


XuChi
(PH! addikt)

....és még ennyi változás után is egy kalap sz@r a játék!

(#2) klambi válasza XuChi (#1) üzenetére


klambi
(PH! addikt)

hát ezt szomorúan hallom, próbáltam anno kb 30percet bírtam sajna...

http://www.facebook.com/serverhive | http://www.serverhive.net | Mumble,Ventrilo,VPN,VPS,Játékszerverek | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#3) saelin válasza klambi (#2) üzenetére


saelin
(PH! kedvence)

Én minden ilyen nagy update után beleraktam vagy 10 órát, de még mindig ugyan az a véleményem mint a megjelenés napján. Hatalmas a világ, de egyben olyan randa, unalmas és monoton, hogy ilyet nem minden nap lát az ember.
A survival része és a gyűjtögetés nem szórakoztató egyáltalán. Nem jön az a minecraft érzés, hogy huu most fát vágok, huu most már tudok craftolni magamnak egy új cuccot... A felfedezés is unalmas. A lények gagyik. Az egész játék egy céltalan bolyongás. Hiába van benne story, ha a gameplay nem tudja lekötni a játékost.

Én ugyan akciósan vettem meg, de szerintem ez tipikusan az a cím, amit még ingyen sem tudnék senkinek sem ajánlani.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#4) blackrulz válasza saelin (#3) üzenetére


blackrulz
(PH! nagyúr)

Ez annyira szomorú, mert igazából pont olyasmi ami nekem bejönne, az meg igen ritka. A koncepció nagyon tetszett már az elején, de ahogy kijött és megnéztem a review-kat, hát inkább hagytam dolgozzanak még rajta. Ahogy látom még mindig várhatok...

Pedig ide is kiépülhetne egy a jelenleginél erősebb modding csoport, és az iszonyatosan sokat tudna dobni rajta, lásd mc, factorio, és ezer más, dehát...

[ Szerkesztve ]

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#5) Apollyon


Apollyon
(Korrektor)

Amikor én először találkoztam ezzel a játékkal tavaly novemberben, akkor már az eddigi legutóbbi patch is kijött, így én már elég sok tartalmat kaptam, köztük egy elég jó single player sztorival.

Egyáltalán nem rossz játék, eléggé összetett dolgok vannak benne, amit tíz meg harminc perc után nem fog érteni a random player.

Érdekes egyébként, hogy hiába raknak bele akármennyi tartalmat, azok a userek akik megjelenés óta követik a játék sorsát, ugyanazt a mantrát tolják folyamatosan hogy mekkora béna, és még azok is ezt nyomják, akik soha ki sem próbálták.

Persze a készítők sem intézték ezt túl jól, mert ráért volna csak az 1.38-as patch után kiadni, ami valószínűleg sony általi nyomás miatt nem így történt. Mindenesetre elég dicséretes, hogy a készítők a globálisan tapasztalható masszív fika és trolltenger után sem mondtak le a játékukról.

Nagyon sok potenciál van egyébként az egészben, single playerként is el lehet vele lenni, de sokáig fenntartani ezt az univerzumot igazán a multiplayer fogja, ha jól megcsinálják.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#6) Hiftu


Hiftu
(senior tag)

Nem néztem meg a videot.
Azt felsorolta, hogy a játék megjelenése óta a fejlesztők iránti bizalom csappant meg nagyon.
Mert az tuti megváltozott.

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

(#7) scyllafren


scyllafren
(fanatikus tag)

En az eredeti jatekba raktam 100 orat, nekem tetszik :) Es nem vettem zsakbamacskat, a 4 nappal hamarabbi PS4 release streamjeit nezve dontottem ugy, hogy 30 perccel a PC kiadas elott "preorder"-elem :)

Tokeletes "winding down" jatek, kikapcsol.

Amint kijon a NEXT, ujrakezdem, es megnezem.

(#8) Shin Chen


Shin Chen
(kvázi-tag)

Kb 3 hetet toltam bele mikor kijött, mire mindenből a legjobb felszerelésem lett, addigra kitoltam a fő küldetés sorozatot az atlas path-ot, megtanultam a 3 nyelvből majdnem 70%ot...
Azután jött meg az első kiegészítő-vagyis nagyobb frissítés ahol bejött a kocsi meg ilyesmi, de mivel az előző mentésemet nem tudtam átvinni és előlről kellett kezdeni az egészet inkább hagytam...

Egyébként az elgondolás jó, régóta vártam egy hasonló játékra :)
(Mondjuk több tartalommal, de ennyi úgy néz ki bőven elég is volt...)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.