Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
senior tag
A Capcom-ba még sosem csalódtam, én ezt várom a legjobban, Pókember meg jó a gyerekeknek😂😂!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE. + PS3 FAT 60GB US 2006.December, Iphone 13 Pro Max 512GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Montanaxy
tag
Én is várom. Nekem az első az elég nehéz, a zelején egy alap enemy simán megöl
-
L3zl13
nagyúr
Grafikailag nem nyűgözött le a trailer, de attól még lehet jó a játék.
Aki hülye, haljon meg!
-
-
stewe2
aktív tag
Én most vettem elő, hogy elkészült hozzá a magyarítás Ardea jóvoltából. A gépigénye baráti, ennek ellenére a graffal semmi gond szerintem. Ami nagyon tetszik benne, hogy nagyon jól passzol az európai (nyugati) látványvilághoz a jrpg mozgás, és harc. Mondjuk a 21:9 1440p elég nagy szenvedés, benne lehetne alapból (steam verzió). Nexusról vannak hozzá modok rendesen.
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet nicket kellene váltanom: stewe71...
-
MageRG
addikt
Szerintem inkább egy open world verekedős játékra hasonlít.
Sokkal közelebb van a Dark Soulshoz, mint a DA: Originshez.
De a harc megengedőbb, dodge nincs (csak bizonyos osztályoknak). Stamina sem fogy, és nyugodtan zabálhatod harc közben a HP/SP visszatöltő cuccokat."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
melega
őstag
Szia!
Tudom egy ingyenes verziót játszok belőle.Túlélő vagyok akinek a sárkány megette a szívét, amúgy látom nagyob a szabadság mint a dark souls szériában azokkal a játékokkal megszenvedtem nagyon magamtól.
Amit idén még veszek open world verekedős, harcos Final Fantasy XVI a VII remake part 1 és Origins kivégezve,
AC Mirage az könnyű az összes ACt kijátszottam.,
Lords of The Fallen reboot az megvéve ps 5 re,
mivel a pcm nem bírta volna igaz GeForce GTX1060 de open GL 4.2 nem 4.6, a processzor meg Ryzen 5 1600X és a minimális igénye Ryzen 5 2600 X néztem, amúgy pedig 165 GB ddr 4 memória meg a windows 10 megvan hopzzá, de az kevés
Inkább ps 5 re veszem a játékokat pcre meg maradnak a régebbiek.Jövőre ha megjelenik a Dragon's dogma 2 akkor veszem,
illetve ami még érdekel a verekedős kategóriűában a Phantom pblade 0 [link]
bár írjá soulslike játék, de egy soulslike se láttam falon futást meg oszlop mögött bújkálást, az se biztos hogy az a kategóra lesz.üdv:
András -
melega
őstag
Nem értem a játékot.
Mivel fletört nincs online játék.
Nincs a felszerelések menűpontomban gyógyszerek.
A fegyvereim sebzései szart érnek.
Szerintem hamisan is működik a játék.Amúgy miután elmentem egy másik helysztínre ahol a felszereléseket lehget megtisztÍtani kristállyal kardom sebzése szart ér.
Valaklinek segíteni kénre a játékban, de alapból mindenkio a környezetemből útálja a nehéz játékokat a Dark Soulst is, pedig az jó. -
melega
őstag
Ps 5 re terveztem megvenni egy leértékelés után.
Elakadnák tudna valaki segíteni benne jövőre ha megjelenik?
Mivel látom az online csapatjátékra van kihegyezve.
psn azonosítom:samman_metro.
MEgaRG: még annyi hogy a Dark souls játékok az egyjátékos módra vannak kihyegyezve, ez viszont a többjátékosra.
Ez sokkal nehezebb mint a Resident Evil széria ha már Capcom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A folytatás PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik, a megjelenési dátum még nem ismert.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövedelem
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- BMW iX1 menetpróba
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok