Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
hali, nekem van egy HD-n túli (huh de szép szó ez) Syncmaster moncsim. Akkora mint a TV-m de a monitor legalább a saját szobámban van nos analóg bemenetre van átalakító? (crt monitorról van szó) és akkor megboldogulna a ps egy 5.1es hangrendszerrel?
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
Hali skacok!
Most vennék egy PS3-at és szeretnék majd Store-ból vásárolni mint ahogy anno XBLA-n tettem ugyanezt.
Lenne pár kérdésem:
-az adott régiók Store-ja eltérő? Van-e számottevő különbség a osztrák, német, brit és amcsi Store között?
-A Store-ból lehet boltban is megvehető dobozos játékokat letölteni, mint az XBLA-n? Nagyon bejönne nekem ez a lehetőség.
-Ha lehet letölteni boltban is megvehető dobozos játékokat akkor a Resistance (1 és 2, esetleg Double Pack) fent van valamelyik Storeban?A válaszokat köszönöm
-
doncortio
senior tag
Nekem anno az tetszett meg a PS3-ban, hogy ügyes programozással annyi NPC-t lehet beletuszkolni a gépbe, hogy az csak na Elég olt megnézni a Lair-t ahol két komplett hadsereg+jópár sárkány vívott egymással és a Resistance 2 Co-op multijának ellenfelei se pár önjelölt Chimera szuperhősből állt.
-
doncortio
senior tag
válasz mrhitoshi #25494 üzenetére
Csak a 20/60 gigás példányok tudták vinni, a 40/80 gigás kövérek és a slimek már nem
25478: valaki erre
Szerk: azért örüljünk a PS4-nek, mert legalább annyira le fogja nyomni az árát a PS3 mint az a PS2-jét megjelenésekor És azért a PS3-nak hosszabb élettartama lesz (remélhetőleg) mint a PS2-é
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
valaki tud segíteni? 25478
-
doncortio
senior tag
Szerintetek megért 20k-t egy "kiherélt" (olvasó motorja rossz, vinyó nincs) PS3 ami kasztrálás előtt 80gb-s volt? Raktam bele azóta egy 120-as vincsit, a store nekem még megfelel de így összesen 28k-ba fájt a gép! Szerintetek megérte?
-
doncortio
senior tag
válasz TazLeacher #25539 üzenetére
még asszem 6k lenne a motorcsere... akkor már 34, nézőpont kérdése
Tud valaki ajánlani jó Store-ból letölthető "mini" és "dobozos" játékokat ? (US)
-
doncortio
senior tag
Tud valaki olyan olcsó (vezetékes) kontrollereket amiket megeszik a PS3?
-
doncortio
senior tag
Üdv!
Most hanyas verziónál jár a hivatalos FW?Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
válasz DM-Fan #28633 üzenetére
Ezek a frissítések csak védelmet erősítik vagy adnak "látható" pluszokat is?Bioshockhoz: anno Xboxon játszottam vele, engem meglepett, hogy miket meg nem lehet tenni egy FPS-ben -főleg ahogy a fúrós bádogemberek nekünkfutottak, de a falba kapaszkodtak amiért mi félreugrottunk.
-
doncortio
senior tag
válasz cudarz #28740 üzenetére
Ki ugatott be neked, nem tudsz olvasni?
Ez itt a fórum, nem? Én csak megkérdeztem, hogyha nincs semmilyen tapasztalatod akkor minek jössz ezekkel (magas az input lag, élesebb a kép, stb)? Szerintem célravezetőbb lett volna megkérdezni valakit, hogy az ő készülékén vannak-e ilyen jelenségek.De hagylak a bánatodra inkább és nem "ugatok be"
-
doncortio
senior tag
válasz cudarz #28743 üzenetére
ÉN beszélek hülyeségeket? Hol voltam modortalan? Minek személyeskedsz? Elmehetsz a franca akkor felőlem, de én csak azt kérdeztem, hogyha sosem volt még tapasztalatod PS3-mal a TV-den akkor minek állítod, hogy ebben a módban magasabb az input lag, a másikban meg élesebb a kép? Érdekes, hogy én csak simán rákötötem az Xbox-ot az LCDTV-mre és láss csodát szép a kép...
Jobb ha nem is válaszolsz, miattad ne offoljuk szét a topicot.
-
doncortio
senior tag
válasz ProdyG #28760 üzenetére
Ha érdekelnek (J)RPG-k is akkor az alábbiakkal is megbarátkozhatsz:
-Folklore
-White Knight Chronicles sorozat (sokaknak nem jött be, de szerintem egy próbát megér)
-Final Fantasy sorozat (azaz csak az lesz a XIII-2 -vel)
Nem RPG-k:
-Heavy Rain
-SOCOM sorozat
-Sly sorozattöbb nem jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Garanciás ROG Ally (Z1 Extreme)
- PlayStation 5 Slim! 2024.08.28.-án vásárolt! Garanciás!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest