Új hozzászólás Aktív témák

  • iServiceBp

    csendes tag

    Sziasztok!
    Tegnap a C200-am elkezdett elég furcsa dolgokat művelni, lefagyogatni (film közben is), bármilyen műveletre kb fél perc alatt reagálni. USB HDD-n csak azt a partíciót dobálta be, amin nem volt film, a belső HDD-t pedig vagy megnyitotta vagy nem. Ha megnyitotta, akkor is volt, hogy azt írta ki, nem tudom teljesíteni a műveletet. Csináltam gyári visszaállítást is már, de nem segített. Kivettem az alaplapot, megnéztem a processzoron lévő hűtő alján a pasztát (a fagyás miatt), nem volt kiszáradva, a SATA csatik, valamint az összes csatlakozó jól volt csatlakoztatva. Nem értettem mi lehetett a gond akkor sem, majd összerakás után jött a meglepődés. Bekapcsoltam az eszközt, ami a bekapcsológomb körül pirosról halványan, sűrűn villogó fehérre váltott. A front LCD nem világít, a belső működésjelző ledek pedig ugyan abban az ütemben villognak, mint a bekapcsológomb. A belső HDD-t kivettem, aminek hatására már folyamatosan világított a fehér led a gomb körül, illetve a belső ledek se villogtak olyan sűrűn, de se a tv-n, se az előlapi LCD-n nem mutatkozott semmi jele a működésnek.
    Jelenleg itt tartok. A legfrissebb FW van egyékébként rajta, nem mókoltam rajta semmit, teljesen gyári az eszköz. Popcorn-os fórumon esélytelen vagyok, használtan vásároltam, nincs regisztrációs kártyám.
    Semelyik külföldi fórumon nem találtam ehhez hasonló hibát. Táp gondok szoktak lenni, de ott a fehér narancs led villogva váltakozik, itt ilyen nem történik..
    Valaki esetleg? :U :U :U

Új hozzászólás Aktív témák