Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #31683072 #167808 üzenetére
Keresztlányom 5 és fél éves, most esett ki az első tejfoga tegnap. Gondoltam, na akkor kezd nagy lenni, odaadom a kezébe controllert és mehet egy kicsit a forza horizon 4-gyel. Megmutattam melyik a gáz - fék - tolatás és jobbra/balra. Ennek már lassan több, mint 1 órája és olyan jókat nevet azon, hogy a házaknak nekimegy, kergeti a többi kocsit, a tavakba belemegy, próbál az úton maradni...imádni való
Leginkább még mindig úgy akar leginkább kanyarodni, hogy jobbra / balra viszi a kezével az egész controllert, de ügyesedik. Tabletet / telefont ügyesen kezeli már, azokon is vannak játékok és abból jön neki ez a mozgás
Aranyos nagyon. Nem tudom, hogy egy-egy lego játékhoz lenne-e már türelme, de majd hamarosan kiderítem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Beckett #167845 üzenetére
Vannak azok a játékok, amiket ha 3 hónap alatt is tudod csak végig játszani, akkor is megéri, mert akkora élményt nyújtanak.
Szerintem mindenképp megéri beruházni egy ps4(pro)-ra. Nem fogod megbánni.
A LoU - UC2/3 most is remek. Főleg a LoU ad olyan storys élményt, hogy azt még youtuben is jó végig nézni. -
törölt tag
válasz bbdzyx #167888 üzenetére
Örüljünk neki, hogy a végére összekalapálták azt a játékot olyanra, amilyen lett. (Az FH4 megjelenéséig a kedvenc autós játékom volt ebben a generációban.) Nagyon szórakoztató teljesíteni a kihívásokat és mindent három aranyra megcsinálni. 90%-uk persze sétagalopp, de azért a 10%-ért tényleg jár a vállon veregetés.
A tipikus ököllel a levegőbe csapós élmény volt megcsinálni a két venom kört időlimiten belül. -
törölt tag
válasz Chereiose #167894 üzenetére
NAT Type 1 (Open) – You are either NOT behind a router/firewall OR you have already DMZ enabled. You shouldn’t run into any issues whilst gaming, but this may cause security issues.
NAT Type 2 (Moderate) –Your PS3/PS4 is connected properly and you shouldn’t run into any issues.
NAT Type 3 (Strict) – You may be able to connect to the PSN and perform downloads/updates other functions may not work as intended
Ezen általános esetben könnyű segíteni. Fix IP címet kell kiosztani a PS-nek. Ezt a címet pedig a routerben DMZ-be rakni (persze lehet portokat is állítgatni, de a ps/xbox dmz-be rakása nem olyan vészes dolog).
Natolt IP-t kapsz amúgy a szolgáltatótól?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Chereiose #167896 üzenetére
Azt írtad, hogy valami szolgáltatótól kapott cuccod van. Azokat nem ismerem. Pontosabban a UPC-től nálunk is egy csoda kis kütyü van, amit első adandó alkalommal arra állítottam be, hogy egyszerű modemként működjön és mögé raktam a saját routeremet, ami megfelelően konfigurálható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #168531 üzenetére
A hibái ellenére ez szórakoztatja legjobban a focis játékok közül az embereket. A FUT-on lehet idegeskedni és nagyokat örülni.
Ugyanez van a PUBG-vel, ami egy kátrány játék, de mégis borzasztóan szórakoztató az összes hibája ellenére.
Ahogy a CS:GO is tele van förtelmes dolgokkal, még sincs igazán nagy konkurenciája, mert olyat nyújt, amit más nem.Aminek nincs alternatívája, de az emberek vágynak rá, az sikeres, bármennyire is ordas nagy hibák vannak benne.
-
törölt tag
"The 1TB PS4 Pro console bundle doesn't feature a special design, but does include a physical copy of Red Dead Redemption 2."
Régen olyan fizikai lemezt adtak, amire rá volt írva, hogy promo. Ami ugyanazt nyújtotta, mint a teljes értékű lemez, annyi megkötéssel, hogy nem lehet külön árusítani. Ez pedig csak annyiban nehezíti meg az életedet, hogy a boltok nem vehetik be/adhatják el önállóan. Persze azt senki nem nézi, hogy más embernek mikor és hogy adod tovább, csak van/volt rajtuk egy ilyen megszorítás. (Aztán ez már lehet változott, de ez az utolsó bundles élményem.)
Bár én azért valahol bízok benne, hogy az olyan remek alkotásokat, mint a GoW - RDR2 - stb, nem adogatja el a lemezes vásárlók nagy része, hanem igenis sokan megveszik normális áron, ezzel maximálisan támogatva a kiadót és a fejlesztőket.
-
törölt tag
válasz markknight #168596 üzenetére
Hála a teremtő máriának, hogy nem csak játékkal lehet venni.
Megveszed a játékot digitálisan és hozzá a Collector's boxot. Teljesen valid kimenet.
Amennyiben neked fizikálisan kell, akkor a CB mellé bedobod a kosárba a játékot.
Továbbá ha előre lenne csomagolva mondjuk az alap kiadással a CB, de neked az ultramegabaszó kell, akkor? -
törölt tag
Eléggé értelmetlen a fizikai lemez birtoklását hasonlítani a dobozban kapható cuccokéhoz.
Aki pénzt ad ki a CB-re, annak ez nem kacat. Ezzel is megtiszteli a készítőket, hogy elkészítenek egy ilyen (előre láthatólag) kiváló játékot.
Megkapod a dobozt. Kibontod, megnézegeted. Utána pedig megy a vitrinbe.
Míg a fizikai lemez hátránya a digitálissal szemben pedig továbbra is fent áll, ahogy eddig is ott volt.ui: Most egy RDR2-ről beszélünk. Nem az évente megjelenő fifáról. Megkockáztatom, hogy az RDR2 elkészítésének költsége veri a sony exkluzívok nagy részét is.
"A választható mindig jobb, mint a ránk erőltetett kötelező. Ez mindenre igaz."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #168669 üzenetére
Ez nem "kezdődik". Ez tény. Sokan megveszik az UHD tv-t, hogy majd csodát látnak...aztán jön a meglepődés, hogy X méterről a 40"-es TV-n nem látszik semmi különbség a fullHD-hoz képest. Aztán jönnek a "mire fel az UHD, nincs semmi értelme" vélemények.
Itt is volt már olyan kommentelő, aki mondta, hogy "igen, ha közelről nézi, akkor látja a különbséget, míg ha NORMÁLIS tv nézési távolságból, akkor már nem".
Szüleim is mire megértették, hogy amit kaptak pár éve 42"-es fullhd tv-t nem 4 méterről kell nézni, hanem a feléről kb, akkor fogják teljes mértékben kiélvezni a fullHD tartalmakat..."hát de nem ez van megszokva"ui: Persze mindenki azt vesz, amit akar. Viszont tanácsot kért és erre szerintem érdemes felhívni a figyelmét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #168826 üzenetére
Szerintem jó marketing döntés volt ez. Ez már kellő akció ahhoz, hogy megmozgassanak egy újabb nagyobb csoportot, akik megveszik. Én is úgy voltam vele, hogy majd az RDR2 után vagy feketepénteken.
Viszont 13 ezerért nekem maximálisan megérte behúzni. Legrosszabb esetben is 1000 ft / óra lesz a szórakozás költsége, de inkább több, mert szeretem a TR játékokat maxolni.Jön a fekete péntek és pár játék durva akciót fog kapni. Pl az AC Ody-ra várok egy 30%-os akciót (ahogy az Origins is megkapta tavaly). Detroit - SpiderMan - ... stb.
Megjelenik az RDR2 is.Ezen a héten még ellenfele (akciós) vásárlás szempontjából (hisz aki akarta, megvette teljes áron a közelmúltban megjelent nagyobb címeket). Persze azok körében, akik megakarták venni előbb utóbb.
-
törölt tag
válasz penge111 #168847 üzenetére
Nem tudom, hogy néztél már róla videókat, de a standalone gwent játék csak alapjaiban olyan, mint a Witcher 3-n belüli. Sokat dolgoztak rajta a készítők, hogy élvezhető legyen PvP-ben.
Nem azt mondom, hogy hozza a HS szintjét, de remek kis alkotás lett.
Igazából azért különleges az a játék, mert a CDPR-nél nem akarták megcsinálni. Sokáig kérlelte őket a játékos közösség, de ők nemet mondtak, mert szerintük nem pvp-re lett kitalálva a játékmód és nem lenne szórakoztató hosszú távon. Aztán egyszer csak sikert ért el a kérlelés és megcsinálták nekünk, játékosoknak. Ingyen. Nem sok fejlesztő/kiadó tenne ilyet. -
törölt tag
válasz penge111 #169210 üzenetére
Az az egyetlen lovas futam (emlékeim szerint), amit csak egyszer lehet megpróbálni (vagy visszatöltögeted a mentést). Ott könnyű disqualify-oltatni magad, ha kicsit letérsz a megadott útról, akkor done.
"Egy dolog bassza a csőröm, nincs és ahogy olvastam nem is lesz benne sárkány, áááá nagyon sárkány buzi vagyok."
Van egy szörnyvadászós quest, aminek az a neve, hogy Dragon Skelligén találod meg Fyresdal-nál -
törölt tag
válasz NyMRooD #169239 üzenetére
Elhiheted, hogy leszarom kit és mi érdekel. Az sem érdekel, ha valakit zavar a kommentem tartalma, mert
1.) olyan dolgot írtam le benne, ami semennyire sem befolyásolja a játékhoz kapcsolódó élményfaktort2.) ha 1 hete jelent volna meg a játék, akkor tag-ek közé tettem volna, de 3.5 évvel később ne már...(az 1. pont miatt)
3.) Aki kerülni akarja a dolgokat, az nem olvasta el, hisz gondolom fokozatosan olvassa az ember a topikot. Láthatta, hogy milyen kommentre reagáltam. Elkezdi olvasni az enyémet és "cutscene: geralt..." -> oh geralt a witcherből, akkor nem olvasom tovább. Ennyi a történet.
+1: penge111 sárkányos kommentje pl sokkal nagyobb spoiler (a rá adott válaszomban látható dolog miatt,
), mint amit én írtamhisz ott sem sárkány ellen megyünk, csak egy nagy drako ellen, pedig sárkányvadászatnak indul [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz benyo513 #169332 üzenetére
Én pl innen vettem eddig: pcgamesupply.com
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #169466 üzenetére
black ops 4 első értékelései #1 hozzászólás
Te milyen pontozást használsz, hogy "ami végre jó" <-> "50-60nál többet nem ér ez sem" hozzászólásokat tudsz írni?
-
törölt tag
Egy system-wide gyorsopció, ami az egeret aktiválja/kikapcsolja.
A játékokban pedig elég ezt a beállítást nézni és ha
aktivált állapotban van, akkor csak KM szerverre mehetsz, deaktiváltban pedig másra is.Online menet közbeni aktiválásnál pedig kidob a játékból/szerverről. Előbbit lehet system-wide is kierőszakolni. Utóbbit pedig a játéknak kell megoldani.
Nem megoldhatatlan dolog. Bár az adatbázisszerkezetük megvalósításának okán a sonynál ez lehet nem lesz igaz és a sonys fejlesztőknek nehézséget okozna.
-
törölt tag
válasz headhunter86 #169802 üzenetére
Magyar detroit-ot kaptál?
-
törölt tag
válasz headhunter86 #169809 üzenetére
Mi haszna lenne a sony/playstation magyarországnak abból, hogy ők megcsinálják a feliratot és te megveszed (olcsóbban) külföldön?
Hiába használnád magyar nyelven, az eladásokban te külföldre fogsz beszámítódni (jelen esetben haverod). Azért vannak magyar feliratok, mert többen vásárolnak Magyarországról. Így érthető, hogy csak a magyar kiadásba rakják bele a magyart.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz headhunter86 #169813 üzenetére
Erre én nem tudok válaszolni. Annyit tudok, hogy playstation esetén régiókorlátosak a játékok. (Nem vagyok ebben otthon, mert vagy magyar store-ból veszem a játékot vagy usa-ból és nem keverem a dolgokat.)
Én el tudom képzelni azt, hogy nem fogja elindítani a magyar régiós játékot a Németországból vásárolt lemez. Persze az is meglehet, hogy nincs ilyen külön régió és van mondjuk EU kiadás, ami már fasza lesz.
Valaki okosabb majd mond neked valamit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz marilllyo #170040 üzenetére
RDR2 -> Már készítem a spoiler gombomat Főleg, hogy a dedikált RDR2 topikba 10 nappal a megjelenés előtt sincs még spoiler gomb...tehát nem is lehet beszélgetni majd ott róla (jelenlegi keretek között, de majdcsak rak oda jogosultságot az egyik mod) normális keretek között -
törölt tag
Friss hír:
Days Gone
Release date: April 26, 2019We want to share a change in release date for this highly anticipated title from Bend Studio. We recently decided to move the release of Days Gone from the crowded February timeframe to April 26, 2019. While the studio is eager to see Days Gone in the hands of fans, Bend Studio will take the opportunity to further polish Days Gone.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nesh_019 #170415 üzenetére
Választhatsz egyet az általános válaszokból:
* csak beképzeled
* használj fülest
* ne panaszkodj
* vidd el 0day újra pasztáztatni
* vegyél új kiadást, ami már halkabbMivel szétszedted, gondolom használt példány. Tehát már garancia sincs rajta (sok). Tényleg meglehetne csinálnod/csináltatnod az újra pasztázást. Vannak jó dzsatube videók róla és sokaknál csodát tett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Xbox Series X|S
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen mosógépet vegyek?
- PlayStation 5
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest