Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz protegum #15018 üzenetére

    Én annak idején a kezdőszigeten 90 töltényt simán kiürítettem az m16a4-ből, mire a számláló 0-ig ért. És ebben benne van, hogy el kellett érte menni, összeszedni a lőszert, betárazni...
    Persze a játékban nem szórakoztam ezzel, mert akkora recoilt nem tudok lekezelni, ami ezzel jár. Illetve, régebben még ment, de szerintem belenyúltak, mert egy ideje számomra az a fegyver élhetetlen, kb olyan, mint az AK. Ha csak azt találok, azt a fegyvert mindig single módban hagyom, és keresek/megtartok valami mást közelharcra.
    Szerintem a 3 mp kicsit túlzás, de nagyon hamar ki lehet pörgetni burst módban a tárat.

    Amúgy a hétvégén valamelyik nap néztem Shroud-ot, és játék közben azt mondta, hogy szerinte az utolsó update-el megint belenyúltak a fegyverek balanszába. Valaki kérdezte tőle chat-en (így jött fel a téma), hogy melyik grip-et szereti jobban (m416-ról van szó), és azt mondta, úgy érzi, a grip-ek közt most nem igazán van különbség, viszont a tactical stock nagyon sokat számít, és azt mindenképp használjuk, ha találunk. Valamint, szerinte belenyúltak a mini14-be is, nagyobb lett a recoil-ja, és a bullet drop-ja is rosszabb lett. Azt mondta, most kb. olyan, mint az m16a4, csak lassabb.

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák