Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Qorthral #2590 üzenetére

    Én úgy számoltam, hogy ott vagyok valahol az elejében. Szerintem BenHans nyerte az előzőt, és talán én vagyok a második, de lehet, hogy van még körülöttünk pár játékos.
    Ezzel szerintem BenHans-al együtt valahol a 2.-4. helyre feljöttünk a táblán. Nem tudom, hogy neked megvan-e még a 2. hely, de, ha meg is van, szerintem pár ponton belül leszünk legalább 3-an.

    Egyszer-kétszer mondtad már, hogy a szerencse kiegyenlítődik, de most úgy néz ki, hogy tettél is ez ügyben, és megraktad a Verstappent, hogy neked is legyen 38 millióért 0 pont. ;] Egyébként én is azért mertem berakni a Redbullt, mert úgy éreztem, hogy most célba fog érni, csak azért módosítottam inkább (PAL-VER-FER-ról), mert abban nem voltam biztos, hogy meg tud-e fogni egy Mercit vagy egy Ferrarit. Kolléga pénzért fogad, neki is megraktuk, hogy a Verstappen a RIC előtt végez.
    Amilyen jól hozott tavaly, idén annyira szarul hoz, hogy még Kimi-t is érdemesebb betenni, pedig mindenki tudja, hogy őt sem szabad. Majdnem szimpla vagy semmi.

Új hozzászólás Aktív témák