Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Szilofon #78040 üzenetére

    Értem, köszi. Hát én szeretem, ha minden ropogós és nem olyan fonnyadt, meg főtthús/főttkrumpli ízű, úgyhogy akkor lehet, hogy nekünk nem lenne a legjobb. Akkor marad ez. Olajjal nincs gond, én minden sütés után leszűröm, 6-8 sütést simán bír, persze normális olaj kell bele. Ellenben serpenyőben sütés után valahogy sohasem szűrtük le az olajat, meg a sima étolaj nem is lesz már olyan a többedik használat után... az kuka lett minden sütés után. Sütésenként ez fél-egy liter olajat jelent (nagy a család, ha rántott cuccokat csinálunk, akkor ipari mennyiségben).

    "Tönkre ment a gáztűzhelyük"

    Nem lehet, hogy akkor inkább célravezetőbb lenne egy gáztűzhelyt szerezni? Lehet már olcsón találni egyszerűbb, régebbi típusokat. Azzal azért normálisan lehet főzni, gondolom nem mindent olajsütőben akarnak előállítani... Mintha valamelyik ismerősöm/kollégám mondta volna, hogy el lehet vinni tőlük ingyen tűzhelyet, na majd rákérdezek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák