Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz bandigyerek #21803 üzenetére
Köszi. Most már kezdek pipa lenni, tegnap délután nem volt gond. Most kipróbáltam anonim böngészővel is, (nem ad át ip címet) ugyanaz.
Az azonosítók jók, nincs feltörve a fiók.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bandigyerek #21805 üzenetére
Ha a mobil app-al lépek be, az sms védelem is normálisan működik, nem az lesz a gond. Szolgáltató kizárása sem lehet, mert mások tudják használni. Ilyen jellegű probléma leírást eddig még nem találtam.
pofa köszi
mindkettőn újra jön a login oldal.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bandigyerek #21809 üzenetére
02.23-tól folyamatosan, volt hogy egy nap 10-12-szer is beléptem, de naponta legalább 2*. Semmi gond nem volt. Tegnap is 5 alkalommal léptem be. Reggel töröltem az sms-eket azért tudom pontosan. Ha rossz lenne, akkor a mobil app-os belépésnél sem tudnám küldeni az sms-t. Ott is elküldtem a problémát az üzenőfalon a belépés után, meg írtam e-mailt is. Megvárom mit válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bandigyerek #21823 üzenetére
Nagyon köszönöm , én is be tudtam lépni. A probléma érthetetlen. Ez biztos, hogy nem normális.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bandigyerek #22134 üzenetére
Azon a linken működik, napok óta be tudok lépni, küldi automatán az SMS-t, megjavították.
-
Dilikutya
félisten
válasz bandigyerek #22134 üzenetére
Nem. A PayPal-t cCsak használtam, semmit sem állítottam benne régóta. Igaz, nem vásároltam egy ideje már, talán idén még egyszer sem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Topikgazda
válasz bandigyerek #22150 üzenetére
Semmit, egy idő után nem látszik majd.
Ha nem akarod látni már most sem, akkor More actions, Hide order[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bandigyerek #22964 üzenetére
Leírom mit szoktam tenni. Írok az eladónak hogy megérkezett, ki szeretném fizetni, jó lesz-e arra a Paypal azonosítóra fizetni ahova eredetileg ment a pénz, ha nem és nekem is egyszerűbb hogy küldjön egy Paypal pénzbekérőt.
-
maj-viktor
őstag
válasz bandigyerek #22964 üzenetére
Milyen értékről van szó... meg függvénye az is, hogy pl. kinek a hiábájából jött ennyi ideig... ha rögtön feladta és a posta miatt "csúszott", akkor nem az eladó a hibás, így "korrektség szerinte" visszajár neki a pénz!
HA totojázott, pl. csak 2-3hét után adta fel (borítékon rajta valós feladás pecsétje), akkor nem feltétlenül... persze értékfüggő is... 5$ alatti termékek esetén nem feltétlenül van lelki ismeretfurdalásom, afelett, azért már lehet... csak belegondolok a másik fél helyébe, hogy azt akkor valaki "ingyen kapta meg"...
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest