Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Manapság melyik camokat éri meg nézegetni, illetve honnan? 50k körül keresnék és a legfontosabb nyilván a minél jobb képminőség lenne. Felhasználás leginkább hegyekben, barlangokban, vízben, bringán. Wifi és egyéb "extrák" nem lényeg. Régebbi SJ4000+ próbáltam, de nem nyűgözött le a képminőség.
Előre is köszi!Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
apholyon
aktív tag
válasz Krix CS 1.6 #3421 üzenetére
Köszi! Az Edge az állandó fagyások miatt kilőve. Az SJ8 drága, illetve érintő kijelzőset nem szeretnék. SJ szériából az 5000-esek milyenek?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
apholyon
aktív tag
Őszintén szólva arra még nem gondoltam, hogy autóban dashcam-ként használnám, pedig nem butaság, amennyi idióta az utakon van manapság, egy esetleges balesetnél jól jöhet. Mondjuk ha szigorúan túrázáshoz, kerékpározáshoz és vizes mókákhoz kellene választanod 50k körül, Te mit vennél?
-
apholyon
aktív tag
Mindenképp írd le a tapasztalatokat!
Én a rengeteg fórum és teszt után a kinézett SJ5kx elite után a H6S-sel szemezgettem, majd a ThiEye Edge-et nézegettem, most meg SJ8 Pro-n gondolkodok. Sajnos mindegyikre jönnek a negatív tapasztalatok... így már tényleg nehéz dönteni.@Norberto: mit vettél helyette?
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
2 kamerára lenne szükségem, 50k és 100k körül. Ahogy olvasgattam a topicot és néztem a teszteket, 100k körül a GoPro Hero 8 Black a nyerő, ennek egyáltalán nincs alternatívája? Ez nekem lesz, leginkább a gyereket venném vele strandolásnál (egyébként a telefon jó videót csinál), esetleg néha felcsapnám a bringára. Olvastam több helyen, hogy szürkületnél nagyon elvérzik... azért ennyi pénzért... de lehet csak én vagyok naiv... A 10 tud annyival többet, amennyivel drágább?
50k körül mi ajánlott?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest