Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    válasz StLui #9873 üzenetére

    Azért Ez dühítő. Semmiképp nem kellene akadoznia.

    Az új Aldi órám leírásában nagy betűket szentelnek annak, hogy feltétlenül az appon belül párosítsam Bluetooththal, ne a telefon Bluetooth menüjében. Ez megoldás lehet nálad?

    A GARMIN másodpercek alatt szinkronizált.

    Megy vissza most az Aldis készülék egyébként egy nap után, mint már többedik Aldi óra. Ugyan mindent tud, amit szeretnék, de sok funkció csak regisztrációval varázsolható elő, ami nem is nagy ügy, de nem kapom meg a regisztrációs emailt. Így küldenek egy amúgy jó, szép terméket a süllyesztőbe.

    Különben rájöttem, hogy minek sim vagy esim az órába. Gyűlölnék a fülemhez tartva beszélni rajta. Jack dugó úgysincs rajta (és hová tekerném a fülhallgatót) , ezért Bluetooththal kellene használnom, akkor meg minek - a mobilt ugyanígy tudom párosítani Bluetooththal, és így megkapom az összes értesítést, WhatsApp, messenger stb., ami amúgy nem minden óratelefonon futna futna zökkenőmentesen - - plusz kínszenvedés lenne válaszolgatni a csepp órán
    és vagy állandó WLANon kellene lógnom, vagy külön internet előfizetés a mobilra, ami agyrém. Voippal szenvedni egy ilyen pici képernyőn sem lenne leányálom.

    Még a Vodafone 444 forintos havi díjcsomagját tartanám elfogadhatónak, 300mb-ot nyújt. Talán elég lenne chat és voipra, ha amúgy a rendszer waning frissíti magát.

    [ Szerkesztve ]

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák