Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz NoLF #58098 üzenetére

    "Akkor ez tenyleg nem varosi legenda, es vannak olyan emberek akik kepesek penzt adni azert, hogy hazavigyek a becsomagolt vizet aminotthon a csapbol folyik?"

    Arra gondoltam, hogy ha egyszer kiderul arrol vizrol ami a te konkret csapodbol jon, hogy az megsem ugyan az a csapviz ami amit teszem azt Nestle bepalackozva ad el akkor lehet, hogy majd mashogy gondolsz ra.

    Nem konkretan a Flint, Michigan szintu katasztrofara gondolok, mert az ugye messze van, meg ugysem erint minket, meg nalunk (konkretan M.O-ra gondoltam) ilyen ott ugye elo nem fordulhatna, meg az EU, meg a szabvanyok, stb.

    Siofok azert megsem a getto, es hetek ota elo fergek( parazita?) banat tudja mi van a csapvizbe, az ivovizbe es tudja a vizmu, mert kijonnek nezegetni-mintatvenni, es vonogatjak a vallukat, leengedik a vizet, tisztitjak a rendszert...
    Biztos csinalnak valamit, de egy arva szot nem szolnak a lakosoknak, hogy egy uvegpoharba tartsd mar a feny fele 15 masodpercre a vizet, es, ha latsz benne attetszo uszkalo-rangatozo fergeket akkor ne idd mar meg, esetleg szoljal mar be hozzank, kijovunk megnezzuk.

    Ezek utan aki nem iszik "csapvizet" otthon es inkabb megveszi a boltbol a palackozott "csapvizet" azt nem nezem komplett idiotanak. Erre a reszre reagaltam.

Új hozzászólás Aktív témák