Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Jó volt a tegnap esti war.Gratulálok mindenkinek a jó játékához .Ügyesek voltatok fiúk .Esetleg lehetne ma este is megint.
-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt! A debütáló war-omhoz képest (az omminózus labdába sem tudunk rúgni game) nagyon jól éreztem magam. Jó volt a hangulat és szimpatikus volt a holland csapat hozzáállása! Köszi a játékot!!
Ami az estét illeti a főnökömön múlik... ha ad lóvét, akor meccs-barátok-sör combó. Amennyiben nem, akkor is... Csak a haverok még nem tudják, hogy ma ők fizetnek!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
booz
senior tag
én csak annyit mondok gtx280 sli
gtx280sli[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Hunor
Pyros
Lorenzo
Ovecs
Gyerpi
Sipi
Booz beugrott a játék felénél!Az ellent megjegyezhetetlen volt! Bár a Webber nevű srácot megjegyeztem a fejesei miatt. Meg volt 1 olyan nevű, akit csak úgy szidtunk, hogy már megint ittvan!! Beleeresztettem1 tárat és nem hal....
ui: A tegnap esti kérésnek megfelelően a =NYEV= előtag immáron a nevem elé került!
THX!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
gyerpi
aktív tag
én is ráérek de a focit nézném de 1 gyors partira vevő vagyok
ja amúgy szevasztok[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
booz
senior tag
övecs merrevan melyik sarkon térdel
vagy még mindig krumplit süt -
Balinov
titán
mostme?
itt dobaloztok az legujabb crossfirekkel,slikkel,enmeg most jutok el oda, 2008. nyaran hogy 2magos rendszerem legyen.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #2827 üzenetére
nekem is ez az első 2 magos rendszerem és még nincs 2 hónapos
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
booz
senior tag
ime az uj kártyám
xfx gtx280xxx élöben -
ovecs
senior tag
Szombaton mi is repülünk Spanyolba
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
-
SipiBcs
őstag
Jóreggelt!
Meccsnézésnek álcázott vad sörözést rendeztünk 1 kivetítő előtt, de gondoltam rátok, hogy ti.... akik nem szeretitek a hideg sört..... biztos war-oztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest