Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz ffodi #16842 üzenetére

    Nálam (60Hz + G sincs.) Bár keresem... :D Maga a dlss ha nem natívban használom úgy is spórol nekem a villanyszámlán, aztán élesben még azt is lekavarom. Tesztnél azért nem vagyok nagyon boldog tőle. Nyílt terepen ahol meg egy bizonyos láthatatlan futurisztikus számolási műveletet végez a proci fogat csikorgatva mint pl az MS 2020 szimulátoránál ott szopás van mint észrevettem. Nem dolgozik se a proci se a vga igazán sőt a vga annyira sem és kb akár 30-40 fps -el is kevesebb jön adott helyen (New York felett) mint vidiben láttam az ott szereplő jóval izmosabb konfignál. Ott ahol annyira szeretnek tesztelni. A lényeg túl alacsonyra ne essen az fps mert lezuhan a repcsi meg az életkedvem. :DDD

    Ezen a kihasználtságon azért szoktam töprengeni, mikor úgy látom dolgozhatna jobban is, most ügye láttam egy rossz UV görbe is tud olyat produkálni, ami egy rossz beállítás vagy kompatibilitási probléma vga/szoftver oldalról. És ilyenkor nem a proci a hibás.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák