Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
aktív tag
válasz Elek Botond #7299 üzenetére
Ezeket a reklámcsíkokat nem a pillanatnyi valóság alapján generálja a hirdetési logika, ha rákattintasz, nem lesz az adott termék, illetve nem annyiért, ha egyáltalán, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
feca1130
csendes tag
KFA2 3070 Ex Gamer tulajok tapasztalt ilyet ?
Ugye hétfőn érkezett a kártya és semmi baja nem volt meg igazából most sincs csak a mai nap folyamán költözés volt másik házba ez ugye jóval nyitottam szellősebb mint az előző. És most tapasztalom, hogy a kártya ventilátor hangja mintha kerregne vagy nem is tudom mi a jó szó rá motor hang ilyesmi szerintem nem csapágy.. de nem is ér hozzá semmi egyáltalán hogy produkálja a hangot .. igazából a legkülső venti ha jól hallottam meg elég közel is kell hajolni hogy lehessen hallani csak ugye az előző ház zártabb volt és nem tűnt fel gondolom ha egyáltalán akkor is produkálta meg mondom, hogy tényleg oda kell figyelni meg közelebb hajolni hogy hallani lehessen csak azért benne van az emberbe hogy ha netán valami hiba. És erről érdeklődnék, hogy ez normális vagy venti baj lesz szerintetek ?Meg még annyi, hogy amikor elindul a ventilátor nem egyből kezdi az a hang hanem néhány másodperc múlva kb.
[ Szerkesztve ]
-
tisztelturam
aktív tag
Amiket kirak mostanában az alza cseh vagy bármilyen raktárba ami nálunk 404 errort dob azt tudhatjuk legalább milyen áron mennek?
-
tisztelturam
aktív tag
Az EVGA márkára a weboldalon feltüntetett bővített pénzért megvehető garancia hogy működik? Bárhol vásárolt evga-t terméket beregisztrálom oda kifizetem a ~20 ezret és vettem rá 10 év garanciát?
-
DeathAdder
veterán
válasz Maelephant #7297 üzenetére
Nincsenek náluk ilyen averziók. rx6800-ből is kint van november óta jónéhány, amit azóta se lehetett kapni, de már 16% engedmény is volt rajtuk
-
z123456z
őstag
válasz tisztelturam #7309 üzenetére
Szerintem igen, én így értelmezem. Még van kb 50 napom venni, most van 3, talán eladás szempontjából jól jöhet +2 év, de 10 év minek?
-
amstorm
aktív tag
válasz tisztelturam #7309 üzenetére
Igen így működik, de azért érdemes hivatalos forrásból hozzájutni.
z123456z
Hivatalosan az extended warranty nem transzferálható szóval ha eladod és ő beregisztrálja a kártyát akkor buko.
Efficiency is clever laziness.
-
sirszevenap
addikt
válasz Alice95 #7313 üzenetére
Miből hiszed?
EVGA - EU - About Us
GPU_EU_Shipping_Guidelines.pdf (evga.com)False infót ne írj már le még akkor sem, ha ott van, hogy "azt hiszem". Félrevezető és semmi értelme ennek. Nézz utána annak amit írsz kérlek.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
Alice95
csendes tag
válasz sirszevenap #7316 üzenetére
Forgamlaztunk EVGA-t, mint nagyker, de már csak Ázsiából lehetett rendelni, így nem érte meg. Tavaly más elkezdte forgalmazni, ezért vannak jelen nálunk. Ezek szerint office, RMA megmaradt, a raktározás megszűnt.
Hidd el, nem akartam megtévesztő infót, csak saját tapasztalatot osztottam meg. -
Szinyák
őstag
Sziasztok . 3070 es vásárláson gondolkodom . Véleményeiteket kérném itt azért van személyes tapasztalat nektek. Lényeg hogy halk és hűvös legyen . 3 kiszemelt van ti melyiket vennétek .
1. EVGA FTW3 3070
2.Gigabyte Aurous master 3070
3.Palit gamerock 3070Melyiknek legjobb a hűtése .. kösz a segítséget
Szinyák
-
addikt
válasz Szinyák #7319 üzenetére
1,3,2
Giga brutál drága lesz, még akkor is ha nagyon jó helyről sikerül venni.
De, igen, nekem is az jutott eszembe ,hogy mire fel ez a nagy válogatás?
Amelyikből van, azt kell venni.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
sirszevenap
addikt
Sorrendben nekem:
3: Nagyon dícsérik, jó a hűtése és nem hangos. A csicsa már sok, de ne nézd! Több más Gainward/Palit volt/van a topicban, mind remek és hozza a nagy túlhype-olt márkák szintjeit. Sőt, még jobbak is néha.
Példa: XC3 ultrám volt a legmelegebb a Gainward Phoenix és KFA2 EX-el szemben. Boostban is elmaradt. Hangosabb igaz nem volt, de nagyobb rpm-en forogtak a ventik mégis melegebb volt jó 5 fokkal.
1: EVGA ide vagy oda, semmivel nem jobb a kisebb ligáktól. Fentebbi példám igazolja. Igaz az nem FTW3 volt hanem XC3. Mindenesetre szerintem felárat nem érnek meg, azonban nem lesz vele gondod.
2: Nekem sosem jött be a giga. Mindig hangos volt számomra a venti. Erről csak ennyit tudok, valaki dícséri, nekem nem kellene többet. Mind hangos volt az Én számomra, de ez szubjektív.[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
szasanyi
félisten
Szerintem az AORUS qrva hangos lesz, eddigi legalábbis az volt. Nincs a felsoroltak között, de ha kapható - ami persze az összesre igaz - MSI GamingX Trio nagyon-nagyon halk és hűvös. A következő az ASUS TUF ami szintén halk és hatékony, de ennek a BOOST órajele ~50Hz-cel alacsonyabb (legalábbis én ezt tapasztaltam gyári beállításokkal, a tuning kábé lutri). Másik két típust nem ismerem, bár az EVGA Ultra sem kimondottan halk és valszeg ua. ventik vannak az FTW3-n is.
-
Raz3r
tag
Sziasztok!
3db kártya között vacillálok.3070 Aorus Master
3070 Suprim X
3070 MSI Ventus 3xMennyire "jó" kártya a ventus 3x? megéri az aorus master / suprim X a plusz felárat?
1-2évre venném, melyik inkább értéktartóbb? nem tudom számít-e ez.
-
ssj81
aktív tag
1,2 jobban tartja az árát az tuti, a 3x már most vicc kategória. Én azt vettem észre, hogy az Aorusokat mindig jóval drágábban elviszik használtan, a 3000-es sorozaton kijelző is van a kártyán, amire mondhatjuk, hogy parasztvakítás de ez is csak egy plusz igényesség.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
Szinyák
őstag
Köszi mindenkinek . Nagy válogatás nem lesz gigát akkor nem erőltetem volt nekem is pár sima giga oc 2070s , rx 5700xt igaz nem aorus de mind hangos meleg volt mentek is .. gainward phoenix et be raknám a ligába helyette .. amelyik jobb áron lesz azt venném . Evga vagy palit / gainward
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
BiP
nagyúr
válasz sirszevenap #7325 üzenetére
+szasanyi:
Nekem XC3 ultrám van, nem hangos, nem meleg. Igaz, nem monitorozgattam annyit, és a 3070et sem válotogattam össze-vissza, mint néhányan.
Giga Aorus: nekem 1080Ti-ből van Aorus. Nem hangos, nem csapágyas. Sima Gaming OC-m volt 1 hétig, az hangos volt rohadtul, de be tudtam cserélni az Aorusra. Jól jártam.[ Szerkesztve ]
-
amstorm
aktív tag
ha a novemberi árakat veszem figyelembe az evga ftw3 ultrája volt a nagyobb gyártók csúcs kártyái között a legolcsóbb és hozta amit hoznia kell. Annyi hogy a gyári ventiprofilja nem a legjobb, de pár perc alatt átállitod.
Efficiency is clever laziness.
-
Zilai81
csendes tag
Kedves Fórum Társak!!!
Telefonon beszéltem az Alza ügyfélszolgálattal.
A jó hír mindenki részére, hogy 2021. január 01-től a 250.001 Ft feletti termékekre hivatalosan is
jár a 3 év termékgarancia!
Alza oldalról másolva:
Fogyasztónak minősülő Vásárló esetén a termék meghibásodása esetén értékhatártól függően egy, kettő, vagy három év kötelező jótállás terjed ki az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet (a továbbiakban: ( Rendelet ) mellékletében felsorolt egyes termékkategóriákba tartozó termékekre.
A sávos jótállási időt az alábbi táblázat szemlélteti:
Eladási értékhatár
Jótállási idő
10.001 -100.000 Ft 1 év
100.001 - 250 000 Ft 2 év
250.001 - 3 évTe vagy a Hős, az Életed igaz hőse. Aki nyer vagy veszít, de nem adja fel. Mert hiszi, mert tudja, ameddig él, ameddig a szíve lüktet, van út, van esély. Bármire!
-
cut
aktív tag
válasz Zilai81 #7336 üzenetére
én decemberben vásároltam és 241 ezer volt...
2 év alza és 1 év gyártói van rá
De ha jól számolom 1.5-2 év múlva úgy sem lesznek meg ezek a kártyák senkinek sem, aki most vásárolt ilyet. Vagy ha igen, akkor meg nem fogja zavarni és majd eladja gari nélkül, az akkori árában... (lehet akkor 800 ezer lesz... )[ Szerkesztve ]
134 piros pötty :)
-
-
BiP
nagyúr
válasz szasanyi #7338 üzenetére
Többször már meg volt tárgyalva itt is. Azért volt (még) 2, mert az informatikai rendszerük még nem volt erre felkészítve.
Ettől még törvényileg jár a 3 év 250e feletti cuccra. (Ezért felesleges volt sokadjára megkérdezni az alzát), ha rajta van a számlán, ha nincs.
Persze alzának ettől még fel kellett volna rendesen készülnie, és ez alapján kiállítani a számlákat, hogy papíron is minden rendben legyen.Aggódosabbak kérhetnek számlakorrekciót, szőrszálhasogatósabbak meg mehetnek a fogyvédelemhez/versenyhivatalhoz büntiért
-
akyyy
senior tag
Köszi, nekem még itt pihen a 3060ti a többi "alkatrésszel", várja a házat hogy megérkezzen
de teszem azt (NEHOGY legyen ilyen) nem jó pont a vga, ami alzáról van (pl nem pörög az egyik venti), mit kell csinálnom hová kell fordulnom, vagy nekem kell feladni egy tizesé' futárral?
eddig nem nagyon volt garanciás ügyintézésem, max a tv-nél (3d módba vibrált egy része, saját költségemre kellet bevinnem Miskolcra , kétszer is), egy vinyóval szintén én vittem be de az elfér kézbe, ott egy idő után vissza adták hogy én ezt leejtettem, nem csinálnak semmit, rma-val meg küldtek egy ugyanolyan "leejtett" szart, amit fel se ismert a gép -
szasanyi
félisten
-
Chaser
legenda
mótvá'
párszor
( :szerk:
Raz3r
a suprim és ventus 3x mint makó és jeruzsálem
persze ha halk működést akarsz "hűvös" gpu-val
olyan mint egy cpu egy 20-30e ft-os hűtővel és a gyári pörgettyűvel, kb így képzeld el - emellett a vrm is jobb a suprimen és kb minden -
az aorus viszont nem túl halk[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
BiP
nagyúr
válasz szasanyi #7341 üzenetére
Tökéletesen igazad van, nem akarom egy percig sem védeni őket, hiszen az alzának át kellett volna állnia, és a törvény hatályba lépésétől (jan.1-től) így kiállítani a számlákat. (mondjuk év végén 2 hét az kb.0, Karácsony körül sok helyen megáll az élet).
Sőt, mivel ezzel elúsztak, az érintett számlákat automatikusan, kérés nélkül kéne korrekciózniuk. Ez tiszta sor.
Csupán arra akartam utalni, hogy nem dől össze a világ, mert bár ezt nem tették meg, ettől még törvény szerint jár a 3 év, emiatt nem kell aggódni, mindegy, mi van a (rossz) számlán. És erre írtam, hogy aki emiatt aggódik, kérjen számlakorrekciót (ha már az alza ezt nem tette meg automatikusan, és ne hagyja magát lerázni azzal az indokkal, hogy "nem lehet", mert nekik kötelességük lett volna eredetileg is így kiállítani.)
És aki meg ennél vehemensebb, az be is panaszolhatja őket, hiszen nem teljesítették a törvényben foglalt kötelezettségüket. -
Chaser
legenda
be is kell őket panaszolni, hátha megint rájuk húznak kis mrd büntetést
aztán elhúznak innen, és majd lehet vásárolni a "nagyoktól" ( :
mm nem tudom milyen számlát ad, de azt láttam hogy nem írt konkrét garidőt sok termékhez, lehet egyikhez sem
csak annyit, hogy bemásolta a sávos garról szóló változást - nyilván az ő rendszerük sem tudta még lereagálni -
mivel nem gizike áraz így nyilván nem könnyű, ha egyébként adnának 10 év gart egy 50e ft-os tápra, de az új szabály szerint 1 év, és valahogy meg kell oldani a kivételeket, de nem úgy, hogy gizikének kelljen manuálisan belenyúlnia
emellett tény, hogy meg kellett volna oldaniuk, az nem vita tárgya_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MZsoltee
veterán
A 2 slotos 3060Ti és 3070-esek közül melyik a legjobb hűtésű?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
BiP
nagyúr
válasz rumkola #7346 üzenetére
?? Mire gondolsz?
Levették a palettáról?
Bár így, hogy alig kapható valami, nehéz megmondani, hogy azért nincs, mert nincs készlet vagy azért nincs mert nem akarnak többé hozni.A 404-es termékoldalak meg lehet, hogy csak simán amiatt vannak, hogy a 2év garival hirdetett termékoldalakat megszüntetik, és majd valamikor frissülnek a 3évesekkel, ha eljutnak oda. De amíg nem érkezik áru, addig nincsenek létrehozva.
-
warcat
veterán
Az is lehet, hogy a hivatalos gyártói áremelések után új termékként lesznek visszahozva.
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest