Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Azt direktben én sem. Én saccra számoltam 10ezerrel, abba bele kell,hogy férjen.
De a screenshoton a 16eur az jobb. (kb. mint az extra gari. Ott is 10e-rel kalkuláltam, és az is csak 16eur).#5595 sirszevenap : Mi ezzel a gond? 325e alatt semmilyen 3080-at nem kapsz, főleg nem FTW3-at.
Tegnap snecy20 linkelte, hogy alzánál XC3-at rendelt pont ugyanennyiért.
Itt a -ki tudja mikor kapsz kártyát- tényező bonyolítja meg. Talán emiatt nem éri meg. Viszont ami mellette szól, hogy full áron veszik vissza az előző kártyádat.
Aztán lehet mérlegelni: eladod itthon bolti ár felett , és veszel boltban egy 3080-ast, vagy kihasználod a programot, és lesz kb. ugyanannyi ráfizetésért kártyád - egyszer valamikor. -
amstorm
aktív tag
Iponon leárazva a két ventis Zotac 3070 261k ha valakit érdekel.[ Szerkesztve ]
Efficiency is clever laziness.
-
-
Chaser
legenda
36dB? teljesen átlagos - lenne -
egyébként nem ilyen tesztekre alapoznék, ahol 33dB-nek mérik az msi gaming x 1650-et, az 28-29dB körül karistol és 1000%, hogy a 2070 super gb gaming oc hangosabb nála, itt meg halkabb ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Dobi 562
addikt
Ha az Asus emel akkor a többi gyártó is fog, nem hülyék gondolom hogy hozzanak egy olyan döntést ami miatt bevételtől esnek el.
Ha az emelés okait nézzük, a gondok a gyártással, szállítással, stb, ugyanúgy érintik a többi gyártót is...
Nagyon szívtam a fogam mikor kifizettem az 580£-ot a kártyámért pedig az "csak" 30-40£ differencia az msrp-hez képest. Ebay-en 700-750£-ért viszik ezeket...azért a pénzért costum 3080-at lehetne venni (ha azokat is nem ebayen árulnák a nyerészkedők 900-1000£ felett).
A használt MSI gtx 1080 armor oc-met 280£-ért adtam el ebay-en, anno 440£-ért vettem 3 éve. A UK webshopok üresek, készleten gtx 1660ti meg annál gyengébb kártyák vannak meg 3090 2000£ körüli áron.
Óriási a kereslet, ráadásul ma kezdődik nálunk a lockdown 3.0, sok embernek otthon kell maradnia és játszanának az új címekkel de nincs hozzá hardverük. Nem a legjobb időszak gépfejlesztésre.
Az előrendelt ryzen 5 5600x-em elvileg 7-én jönne de még nem frissítette a megrendelésem státuszát a webshop, gondolom az is késik majd.
-
sirszevenap
addikt
Ja persze, semmi gond nincs ezzel. Csak a naiv énem szeretne venni tisztán 270-ért 3080-at!
3 hónapom van rá, lehet megjátszom majd a végén. Meglátjuk akkor melyikkel jövök ki jobban. Az eladással vagy ezzel a Step up programmal.
Köszi nektek az infókat!
Bankkártyával? Hát persze!
-
őstag
Készüljetek az alza árakra, vajon mit hoz a mai nap...
-
RazoR
veterán
Remélem boldoggá tettem ezzel a napodat, hogy marhaságot írtam....
Szerintem nem írtam olyat, hogy eu-ba tudsz rendelni usa-ból, annyit írtam, hogy erről a két helyről jöhetnek kártyák, nem tértem ki arra, hogy lakóhelytől függően honnan tudsz rendelni.
Képzeld tisztában, igen. 5 gen óta evga kártyáim vannak és van tapasztalatom rendeléssel és rma-val is. De elnézésedet kérem és meghajlok nagyságod előtt.... -
rup1u5
nagyúr
Boldogságom forrása más helyeken csörgedezik. Pusztán segítő szándék motivált mikor tisztázni akartam eme mondatod, mely félreértésekre adhat okot:
"Vagy amerikából jönnek, vagy németországból az EVGA kártyák."
Nem. Nem jönnek Amerikából.
Namostan, a konstruktív kritikát lehetne személyen túli szinten is venni, meg lehet úgy is hogy személyed elleni támadásnak értelmezed. Te az utóbbi mellett törtél pálcát, ahova én már nem követhetlek drága PH!-s fórumtársam! Legyen szép napod!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
-
őstag
A 08G-P5-3753-KR EVGA kártya csak amerikai oldalon található EU-n nem. De alzán van/volt, ez lehet-e gond extra gari regisztráció és/vagy upgrade esetén?
-
Elek Botond
tag
Azt írják az eus oldalon h taiwan bol van a szállítás, 170 be van amugy az xc 5% os kuponkóddal 10k szállítással.
Itt vannak még ilyen kuponok amúgy, amik elvileg 5% ot adnak, lehet vele próbálkozni.
Ilyen kuponkódokat raknak ki a prémium evga tagok elvileg működik.
Pl itt van egy: 47AQQ6KPU2IZNXYNem tudom kit érdekel, de ha valakinek visszajeleznek ezzel legalább a szállítás 1 része visszajön.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
van itt már minden teória
de sztem teljesen mindegy mért nincs, a végeredményen nem változtat:
nincs
lehetnek a háttérben a bányászok, a kevés chip, a szállítási nehézség/drágulás, tengerbe pottyant konténer, gyár-fosztogatók, a markoláb ( : bármi, de akkor sincs_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz Elek Botond #5623 üzenetére
ezt értem. Amit schawo írt, azt nem értem.
-
Chaser
legenda
tegnap néztem 1660s és ti-ket 130e fölött is dobálják már
nemrég megvettem a gt1030 gb passzív kártyát, na annak sokat nem változik az ára :d, amire kell éppen hozza amíg tanulgatok, ventije se döglik be ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
titán
A szállítási költséget is terheli áfa, és az ezen kívüli csomagokat vámkezeltetni kell. A vámkezeltetés díja 3500 Ft a postánál. Így jön ki a teljes szállítási ktg 10 pénzre. Ha futárral jön a cucc, akkor ennél több a vámkezelés, 6-7, a szállítás összesen 13-14.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Elek Botond
tag
https://ipon.hu/shop/csoport/szamitogep-alkatresz/videokartya?156=11774&sortOrder=olcso
https://ipon.hu/shop/csoport/szamitogep-alkatresz/videokartya?156=11608&sortOrder=olcso
Ipon dobott ki cuccokat,
talán 211 ért az msi ventus 3060ti annyira nem rossz ilyen árakat nézve.
Az alzával nemtom mi van ma. -
FaTHI
őstag
válasz Elek Botond #5631 üzenetére
Én is most néztem Ipont van már 257-ért msi 2x 3070-es és 264 éer 3x es Msi!
-
BiP
nagyúr
Ja, értem már.
" és az ezen kívüli csomagokat vámkezeltetni kell"
Itt mi az _ezen_ ? ÁFÁn kívüli?
Tehát úgy érted, hogy az EVGA oldalon nettó árat fizetsz (tehát nem ők számolják rá a célországnak megfelelő áfát), és a vámkezelés fogja rádobni az áfát a kártyára is (és persze a szállításra)? -
BiP
nagyúr
válasz sirszevenap #5636 üzenetére
nehéz szakma ez...
-
fahrii
őstag
válasz sirszevenap #5636 üzenetére
Eltelik még egy kis idő és baráti lesz a 280.
-
apollo12
veterán
Geforce now promóciós kódot hol lehet be váltani ?
-
laychi
veterán
Valakit érdekel MSI RTX 3070 Gaming x trio?
720 euro lenne postával. ~ 260k HUF
Gyorsan válaszoljatok amég elérhető[ Szerkesztve ]
-
aradebil2
senior tag
válasz Elek Botond #5631 üzenetére
Ha ezek hazai nagykeres árak ,akkor viszont a HA-n már nem csak a scalperek hanem a zug-pc boltot üzemeltető ev-k is megjelenhetnek ennél picivel alacsonyabb árakkal.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Asus dual rtx 3060 ti 500 euro hazapostával. Valaki?Rosszul írtam, nem MM, hanem Saturn, de egy cég amúgy.El is ment.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest